oyy gülüşü güzelim harikasın yine sesine sağlık
@lastsamurai Arkadaşımızdan Alıntı
@lastsamurai :
Aslında edebi türde yazmış olduğum çok şiirim var ancak burada sizin güzel seslendirmelerinizi dinleyince heveslendim, kısa bir tanesini seslendirmeye çalıştım. Umarım ileride diğerlerini de sizlerle paylaşabilirim...
"Kaldı"
Eğer karşınızdaki insanla ayrı yerlerde yatıp aynı düşlerle kalkıyorsanız, aranızda hep mesafeler var ise, koyu bir özlem çekiyorsanız, işte bu haldeyken zar zor o sevdiğinizle buluşunca zamanın sizin için ne kadar aceleci bir düşman olduğunu anlarsınız. Her şey bir anda oluverir biter. Bir bakarsınız hemen akşam olmuş ve her şey gırtlağınızda kalmış... Birbirini uzaktan seven, zar zor ve kısacık görüşebilen aşklar üzerine yazmıştım bu şiirimi.
Umarım beğenirsiniz.
Emeğine Kalemine Sesine Sağlık @lastsamurai
Çok güzel olmuş
Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz
Böyle güzellikleri okumanın- dinlemenin, şahsım adına, tadını almanın bir şans olduğunu düşünüyorum...@lastsamurai Arkadaşımızdan Alıntı
@lastsamurai :
Aslında edebi türde yazmış olduğum çok şiirim var ancak burada sizin güzel seslendirmelerinizi dinleyince heveslendim, kısa bir tanesini seslendirmeye çalıştım. Umarım ileride diğerlerini de sizlerle paylaşabilirim...
"Kaldı"
Eğer karşınızdaki insanla ayrı yerlerde yatıp aynı düşlerle kalkıyorsanız, aranızda hep mesafeler var ise, koyu bir özlem çekiyorsanız, işte bu haldeyken zar zor o sevdiğinizle buluşunca zamanın sizin için ne kadar aceleci bir düşman olduğunu anlarsınız. Her şey bir anda oluverir biter. Bir bakarsınız hemen akşam olmuş ve her şey gırtlağınızda kalmış... Birbirini uzaktan seven, zar zor ve kısacık görüşebilen aşklar üzerine yazmıştım bu şiirimi.
Umarım beğenirsiniz.
Çok güzel olmuş
Böyle güzellikleri okumanın- dinlemenin, şahsım adına bir şans olduğunu düşünüyorum...
Çok güzel okumuşsunuz @lastsamurai ... İçten yazıp okuduğunuz aşikar. Emeğinize, sesinize ve o güzel yüreğinize sağlık.
Sevgiler
Ah diyorum @lastsamurai , dokunuyor iç'te bir yerlere... Şair güzel eylemiş, yansıtan siz de aynı güzellikte...Çok teşekkür ederim @hasretle
içten yazınca içten okur insan. ve hep derim. Dünyadaki en güzel aşk taklitçisidir Şair. Bunu başaramazsa şiiri ne güzel yazabilir ne okuyabilir..
Benim için yazdığınız övgüler adına size sonsuz teşekkürlerimi sunarım. beni ihya ettiniz. teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...
Bu şiirimi de sevgilisine kavuşamayan, onun bir başkasıyla bir gün yapacağı düğün hazırlıklarını uzaktan kendini şiire vurarak izleyen bir şair düşleyerek yazmıştım... İnsan kendisinin diğer yarısı kıldığı birini kaybedince, artık o vakit en fazla Ölü Yaşayabilir. Cesedine düşen bir uçurumun boşluğunda...
Ölü yaşayabilir
Ah diyorum @lastsamurai , dokunuyor iç'te bir yerlere... Şair güzel eylemiş, yansıtan siz de aynı güzellikte...
Yüreğinize sevgiler...
Sevgili Ayla çok güzel seslendirmişsiniz..tebrikler.. sevgili CcNarNia da çok güzel editlemiş..keyf içinde izledim ve dinledim.. yüreğinize sesinize sağlık...Movie Maker: aylaa
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
Sevgili Ayla çok güzel seslendirmişsiniz..tebrikler.. sevgili CcNarNia da çok güzel editlemiş..keyf içinde izledim ve dinledim.. yüreğinize sesinize sağlık...
@lastsamurai harikasınız.Çok tşk ler.Yine/Yeniden bizimle olun lütfen@lastsamurai Arkadaşımızdan Alıntı
@lastsamurai :
"Kaldı"
Umarım beğenirsiniz.
Çok güzel olmuş
@lastsamurai harikasınız.Çok tşk ler.Yine/Yeniden bizimle olun lütfen