Kardeşim Minikçe..şiir okumada artık level atladın..ve daha da güzel okuyorsun..farklı bir yorum katıyorsun ..ses renginle..tebrik ediyorum.. Sevgili CcNarNia da çok güzel editlemiş...alkışlıyorum ..Movie Maker: melda3
@Minikçe
Öncelikle beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için çok teşekkür ederim.Sesine;yüreğine sağlık.Teşekkür ederiz.
hala ben ve yüreğim... yol aldık gidiyoruz işte abicim.senin beğenmene ve güzel yorumuna, kulaklarına, yüreğine tşk ederimKardeşim Minikçe..şiir okumada artık level atladın..ve daha da güzel okuyorsun..farklı bir yorum katıyorsun ..ses renginle..tebrik ediyorum.. Sevgili CcNarNia da çok güzel editlemiş...alkışlıyorum ..
@Whois 3@CcNarNia çok tşk ler yine harika olmuşşşşş
Movie Maker: whois2
@Whois yine / yeniden alıp götürdün .Yüreğine sesine binlerce tşk lerr
@Whois 3@CcNarNia çok tşk ler yine harika olmuşşşşş
Movie Maker: whois2
@Whois yine / yeniden alıp götürdün .Yüreğine sesine binlerce tşk lerr
@JudeL çok teşekkür ederim ^^@Whois sesine emeğine yüreğine sağlık dj m ^^
O billur ve pürüzsüz sesinle; öyle akıcı çıkmış ki sözler, çok etkileyici ve derinsel olmuş @AyLa 'cım. Bir kez daha sesine, nefesine ve yüreğine sağlık.Movie Maker: aylaa
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
Duygu yüklü, sulu gözlü, ruhu buğulu @Minikçe 'm, eminim ki daha çok güzelliklerini yansıtacaksın bize. Emeğine, yüreğine sağlık canım...Movie Maker: melda3
@Minikçe
Öncelikle beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için çok teşekkür ederim.Sesine;yüreğine sağlık.Teşekkür ederiz.
Sevgili Fırat sesini duymak güzel, bir yayın saati şart sana Yüreğine nefesine sağlık farklı bir şiir, guzel dile gelmiş seslendirilmiş.Teşekkürler @ALTINGÖZ 'üm.