Sesine NefeSine O güzel Yüreğine Sağlık AyLa`mm..
Sağol eSmiRa cım
Yüreğine sağlık seninde canım
Sesine NefeSine O güzel Yüreğine Sağlık AyLa`mm..
Movie Maker: aylaa
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
@AyLa ablam beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Sesine ve yüreğine sağlık...
Yine yeniden >>> çok başarılı bir ekib çalışması.. sevgili Ayla nın huzur veren sesinden.. kelimeler "can" bulmuş... üstadım CcNarNia da harika editlemişş >>> alkışlıyorum.. emeğinize sağlık ..Movie Maker: aylaa
Yine yeniden >>> çok başarılı bir ekib çalışması.. sevgili Ayla nın huzur veren sesinden.. kelimeler "can" bulmuş... üstadım CcNarNia da harika editlemişş >>> alkışlıyorum.. emeğinize sağlık ..
Sesine DiLine NefeSinee Yüreğine Sağlık Canim..Movie Maker: aylaa
Sesine DiLine NefeSinee Yüreğine Sağlık Canim..
@JudeL im, bitanem
Çok teşekkür ederim gönlü güzelim
Bunu senden duymak ayrı güzel
Dinleyen kulağına, yazan ellerine beğenen yüreğine sağlık güzelim
Ben teşekkür ederim bitanemmm çok seviliyorsun
ben tşk ederim @CcNarNia bana bu şiiri hediye ettiğin içinMovie Maker: melda3
@Minikçe
Öncelikle beni kırmayıp bu şiiri okuduğun için çok teşekkür ederim.Sesine;yüreğine sağlık.Teşekkür ederiz.