Cok içten oLmuş Sesine Emeğine Yüreğine Sağlık X ...
Cok içten oLmuş Sesine Emeğine Yüreğine Sağlık X ...
Sesine, yüreğine, emeğine sağlık @EUPHRAT , Ruhunu katıp, bize yansıttığın için teşekkür ederiz.
Kangren olmuşsa sevda, tereddütsüz gitmek en doğrusu... Ah @BeLLa ahh çook duygu yüklü sesin ve şiirin.
Oy oy! ne kadar da masum okuman, yansıman Sesine, yüreğine sağlık @eSmiRa
Sen aşırı duygulu, umman yürekli, kocaman sarılabilen, içimizi her daim ısıtan, dostumuzsun @Minikçe 'mkeşke dünya yalnızca şiir'den ibaret olsa
aşk huzur'dan
ve bütün ayrılıklar uykuda kalsa ( Sizce Duygusuzmuyum )
Sen o yüreği, öyle güzel sarıp sarmalıyorsun ki... Hatta şımarası geliyor
Bir Ahh da sen çektirdin @AyLa 'm. Şiirin çok güzel, sen çok güzelsin ve ardından giren şarkı... yürekte umut, yüzde tebessüm sebebi. Sesine, emeğine, yüreğine sağlık canım.
Hey şapkalı @Whois ^^ tüm hasretlerinin sonu her daim vuslat olsun...
Ve sonunda senin de güzel sesinden, güzel bir şiirin yansıdı @KalbeNefes Sesine, yüreğine ve yansıtan @JudeL 'imize teşekkürler, kocaman sevgilerMevsim Fm Radyomuzun Çok değerli dj lerinden Sevgili @KalbeNefes in güzel sesi ve yorumundan..
Yüreğine Sesine sağlıkk
Sevgili @BeLLa bir kez daha sesini, yüreğini kattığın için teşekkür ederiz. İyi ki varsın
Sevgili @Private ,Movie Maker: private
@Private sesine yüreğine sağlıkkk Çok tşk ler bizimle paylaştığın için yüreğini
Bir ahh da senden ötürü @iKs Şiirin ve seslendirmen muazzam bir uyum içinde. Emeğine sağlık, teşekkürler
Teşekkür ediyorum @JudeL in aklına gelmiş, benim haberim yoktu burdan pek eksik olma güsel insan.Ve sonunda senin de güzel sesinden, güzel bir şiirin yansıdı @KalbeNefes Sesine, yüreğine ve yansıtan @JudeL 'imize teşekkürler, kocaman sevgiler
Sevgili üstadım @KalbeNefes ..yine harika bir yorumla okumuşsunuz.. Mavi gözlü Dev in şiirini ..sesinize ve yüreğinize sağlık...Adminim teşekkür ederim paylaşımına, uzun zamandır okumuyorduk sıcacık bir şiirdir.. Kalbe Nefes olsun dinleyenlere, saolasın.
Dinleyen kuLakLarınaa sahip Hasretle Canim cok Teşekkür ederim..Oy oy! ne kadar da masum okuman, yansıman Sesine, yüreğine sağlık @eSmiRa
Değerli arkadaşım eksik olma dinleyen bepenen yüreğin incinmesin.Sevgili üstadım @KalbeNefes ..yine harika bir yorumla okumuşsunuz.. Mavi gözlü Dev in şiirini ..sesinize ve yüreğinize sağlık...