- Web sitesi
- www.mevsim.org
ahaha cok iyi ellerine saglik<
Yine çok güzel ve komik olmuş Lucius teşekkür ederim.Forum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Movie Maker: Forum tv Dans yarışması -3-
Süper olmuş sayın adminim ellerine yüreğine sağlık devamını bekliyoruzForum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Teşekkür ederim Minikçe kardeşim ..biraz eğlence zamanı ..hoşgörüleriniz için teşk lerharika olmuş abicim yüreğine emeğine çokkk tşk ler
Sevgili Muzik beğendiğine çok sevindim ) hoşgörün için teşk ler iki böcek bir çicek gibiydin
sevgili kardeşim Radioactive engin hoşgörün için asıl ben teşk ederimYine çok güzel ve komik olmuş Lucius teşekkür ederim.
sevgili Blondie Queen imiz Nihan ..engin hoşgörün ve desteğin için teşk ederimSüper olmuş sayın adminim ellerine yüreğine sağlık devamını bekliyoruz
Forum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
sevgili üstadım senin gibi ünlü bir yönetmenin beğenisini almaktan onur duydum ..her zaman baş tacısın teşk lerAzizim muhteşem olmuş.Bu güzel çalışman içini seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bizlere de yer vermen ayrıca onure ediyor beni)Emeğpine sağlık
@Lucius cum harika olmuş emeğine sağlık. Çok güldüm @Nihan haklıymış en karizmatik ben olmuşum @hasretle ye acayip güldümmForum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Sevgili Judel engin hoşgörün ve beğenin için teşk ediyorum..bu bir eğlence klibiydi umarım kızmadınızÇok güzel ve eğlenceli olmuş Sevgili @Lucius azizim emeğinize sağlık
Yakışıklı kardeşim Absenthe beğenin ve hoşgörün için teşk ederimahaha cok iyi ellerine saglik<
Çok eğlenceli, çok keyifli video hazırlamışsın @Lucius azizim. Emin ol çok iyi geldi, zira ihtiyacım da varmışForum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Ben hariç hepsi güzel döktürmüşForum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Sevgili hasretle beni motive eden beğenin ve engin hoşgörün için çok teşk ederim.. sevgi ve saygı bizdenÇok eğlenceli, çok keyifli video hazırlamışsın @Lucius azizim. Emin ol çok iyi geldi, zira ihtiyacım da varmış
Belki de sonum bu gidişle, videoda ki gibi olacak
Teşekkürler bir kez daha... Emeğine saygı, sana kocaman sevgiler
Xerox azizim muhtemelen sen iyi döktürüyorsundur..mütevazi davranıyorsun kendine haksızlık yapmaBen hariç hepsi güzel döktürmüş