allah böyle sevgililer gününden korusun14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
Movie Maker: 14 Şubat sevgililer günü
allah böyle sevgililer gününden korusun14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
@Lucius yine yeni yeniden harikasın Çok eğlendim izlerken emeğine sağlık. Aştın kendini aştın tebrikler ..14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
Çıkmış bile sankiAzizim emeğinize sağlıkkkkk))Çok güzel olmuş:Tebrik ederimBenim şoooooonla adımı çıkaracaksın en sonunda ))
Burçtaşım bari sen yapma ben çapkınım biliyosunÇıkmış bile sanki
Sevgili Judel azizim ..samimi ve içten beğenileriniz için teşk ederim..hoşgörünüz için de ayrıca teşk ederim..olgun ve hoşgörülü kişiliğinize de ayrıca saygımı belirtmek isterim..@Lucius müthiş güzel olmuş , çok eğlenceli ) Kişiler karakterlere ancak bu kadar yerinde bir mizahla yakıştırılabilirdi.. Emeğinize Sağlık. Teşekkürler, güldürdünüz yine )
Sevgili Ayla benim için değerli olan beğeniniz için teşk ederim.. bu sadece bir eğlence ..sizin gibi güzel ve kişiliği oturmuş birisinin.. yalnız olduğunu söylemek saf lık olur ama bu bir şaka..sizin hoşgörülü olduğunuzu bildiğim için her klipte yer veriyorum .. teşk ederimHarika olmuş Lucius
Emeğine sağlık )))
Ama yalnız olduğumu kim söyledi ?
Pajalusta krasiva divishka ben çok teşekkür ederim.. güzel değerlendirmelerin için engin sabırın ve hoşgörün için ayrıca teşk ederim.. sevdiğim ve değer verdiğim iki arkadaşımı aynı karede göstermek istedim.. hey divishka " çorni ikra yest ? kagda atkravati vremya pakaOlom yeter yaa adımızı çıkarcan Allah seni kahr etmesin emi ben sana ne diyim azizim yine harikasın .. Ya oçen spasiba tebya daragoy moy : )))
Ellerine saglik cok guzel olmus benide Mustafa Ak'a benzetmisin14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
@eLa koptumÇıkmış bile sanki
@DiaveL teşekkkür ederim beğenin için..bundan sonra ki kliplerim de hep olacaksın haberin olsunEllerine saglik cok guzel olmus benide Mustafa Ak'a benzetmisin
Sevgili azizim değerli @CcNarNia senin beğenini almak benim için çok değerli teşk ederim senin adın marka olmuş ...daha çok kliplerde de kullanırız inşallah şoo dediğin yeşil gözlü hazar kızı daha ne istiyorsun mübarek bana .. hediye alman lazım DDDDDDDDDAzizim emeğinize sağlıkkkkk))Çok güzel olmuş:Tebrik ederimBenim şoooooonla adımı çıkaracaksın en sonunda ))
Sana yollucan çorniy ikraPajalusta krasiva divishka ben çok teşekkür ederim.. güzel değerlendirmelerin için engin sabırın ve hoşgörün için ayrıca teşk ederim.. sevdiğim ve değer verdiğim iki arkadaşımı aynı karede göstermek istedim.. hey divishka " çorni ikra yest ? kagda atkravati vremya paka
Çıkmış bile sanki
@CcNarNia bu bir tehdit midirSınırlarımı ihlal ettin))) Haydi bakalım ELA HANIM )) Hoşgörünü en üst seviyede test edeceğim))
Sevgili Ayla benim için değerli olan beğeniniz için teşk ederim.. bu sadece bir eğlence ..sizin gibi güzel ve kişiliği oturmuş birisinin.. yalnız olduğunu söylemek saf lık olur ama bu bir şaka..sizin hoşgörülü olduğunuzu bildiğim için her klipte yer veriyorum .. teşk ederim
Emeğine sağlık @Lucius çok eğlenceli olmuşForum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Movie Maker: Forum tv Dans yarışması -3-
Forum magazin tv geleneksel "forum dans yarışması -3- linke tıkla ..
Movie Maker: Forum tv Dans yarışması -3-