Sevgili üstadım Zulfikar abimiz..sizin beğeninizi almak bizi çok memnun etti..özellikle teşk ediyorum) bu yapimlara bayiliyorum. emeğinize saglik dostlarim.
@Lucius efsane olmuşş , herkese çok güzel şeylerde yer vermişsin emeğine sağlıkForum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
Movie Maker: Forum Şarkı yarışması -1-
diririririiiiimmm ece seCkin ba yiL dimmmmmForum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
Forum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
yine yeniden çok güzel olmuş abicim
@CcNarNia merakla senin videoları beklerken @Lucius da senden aşağı kalmıyor Beklentilerimizi yükseltiyorsunuz bilesiniz )Azizim güzel bir muzik ziyafetiyle bizleri bütünleştirmişsin.TEBRİK EDİYORUM SENİ..HER GEÇEN GÜN DAHA DA ŞAŞIRTIYORSUN BENİ))
Emeğin için çok çok canı gönülden teşekkür ederim)) Süpersinnn ))
@Lucius azizim; herkesin tercihine ve zevkine göre olmuş benzetmer ve yine keyifli yine eğlenceli.. Çok teşekkür ederizForum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
Süpersin adminim yine harika bir iş çıkarmışsın ellerine yüreğine sağlıkForum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
Güzel olmuş usta eline sağlıkForum magazin tv >>> Forum şarkı yarışması -1- aşağıda ki linke tıkla ..
Bende isterdim bende@Lucius azizim; herkesin tercihine ve zevkine göre olmuş benzetmer ve yine keyifli yine eğlenceli.. Çok teşekkür ederiz
Her yıl Harbiye konserine gitsem de; bir kerecik de olsa, bir gün Sıla ile şarkı söylemeyi çok isterim
@ela beğenin için teşk ederim...seninle bütünleşen parça hep seni anımsatıyor@Lucius efsane olmuşş , herkese çok güzel şeylerde yer vermişsin emeğine sağlık
yeni bir Ece Seçkin geldi sahnelere >>> @Candydiririririiiiimmm ece seCkin ba yiL dimmmmm