Beğeniniz için teşk ederim dünya soundumuz türkülerin ablası Eylülçok eğlenceli hoş bir video olmus emeğine sağlık Lucius)
Beğeniniz için teşk ederim dünya soundumuz türkülerin ablası Eylülçok eğlenceli hoş bir video olmus emeğine sağlık Lucius)
Afiyet olsun @Absnthe )))
Ellerine Saglik Güzel Olmuş )))
EmeGiniZe SaGLık GüzeL oLmuŞ..Forum magazin tv de en son haberleri izleyin ..
Sevgili kardeşim.. @CcNarNia güzel ve destek veren beğenin için teşk ederim.. beni en iyi sen anlayabilirsin..ve senin yüksek beğenini alabilmek ayrı değerli süper olan sensin teşk ederim ))Azizim güzel bir muzik ziyafetiyle bizleri bütünleştirmişsin.TEBRİK EDİYORUM SENİ..HER GEÇEN GÜN DAHA DA ŞAŞIRTIYORSUN BENİ))
Emeğin için çok çok canı gönülden teşekkür ederim)) Süpersinnn ))
Sevgili azizim @hasretle senin çok gzel bir müzik zevkin ve bilgin olduğunu biliyorum ..o yüzden uzun süre hangi parça ve sanatçıyla özdeşleştimek konusunda tereddütte kaldım beğendiğine çok sevindim.. ist a geldiğimde inşallah beni de "harbiye konserlerinden " birine götürürsün inşallah eğer sıla denk gelirse ben sılaya rica ederim birlikte şarkı söylersiniz ))))@Lucius azizim; herkesin tercihine ve zevkine göre olmuş benzetmer ve yine keyifli yine eğlenceli.. Çok teşekkür ederiz
Her yıl Harbiye konserine gitsem de; bir kerecik de olsa, bir gün Sıla ile şarkı söylemeyi çok isterim
Sevgili blondie quenn Nihan beğenin için çok teşk ederim )Süpersin adminim yine harika bir iş çıkarmışsın ellerine yüreğine sağlık
Bu sefer biraz duygusal oldu @Radioactive beğenin için teşk ederim..Güzel olmuş usta eline sağlık
sevgili @eSmiRa teşk ederim ilginiz ve beğeniniz için teşk ederim .. bu arada hoşgeldiniz..EmeGiniZe SaGLık GüzeL oLmuŞ..
Sevgili @NiL ben sizi Mimar sanıyordum ayrıca hem prenses hem de peri misiniz ? hay Allah tesadüf olmuş bu parça ve klip
Hoş ßuLdum Teşekkürler Lucius..sevgili @eSmiRa teşk ederim ilginiz ve beğeniniz için teşk ederim .. bu arada hoşgeldiniz..
@NiL siz bir ara maket ve çizimler diye genelde yazmıştınız sanırım ben yanlış anlamışım@Lucius tabiki o beni prenses peri sanıyor ahhh bu mimarlık kim demiş onu
@NiL siz bir ara maket ve çizimler diye genelde yazmıştınız sanırım ben yanlış anlamışım
harikaydı @CcNarNia ya koptumm yüreğinize sağlıkkkForum Magazin Tv 20 yıl önce Mevsim org userleri aşağıda ki linke tıkla
Movie Maker: Güldüy Güldüy forum show
@Lucius cum yine harikalar yaratmışsın muhteşem olmuş emeğine sağlıkForum Magazin Tv 20 yıl önce Mevsim org userleri aşağıda ki linke tıkla
Forum Magazin Tv 20 yıl önce Mevsim org userleri aşağıda ki linke tıkla
Forum Magazin Tv 20 yıl önce Mevsim org userleri aşağıda ki linke tıkla