uhuuSevgili minik @Minikçe kardeşim gerisi gelecek ama sen hazır mısın ? ) wedding e DD bu arada beğenin için teşk ederim
uhuuSevgili minik @Minikçe kardeşim gerisi gelecek ama sen hazır mısın ? ) wedding e DD bu arada beğenin için teşk ederim
Zulfikar abicim vaktim olsa forum ve sunucuyu sosyal medyaya taşırım ama inan vaktim kısıtlı siz den bekliyelim gazete olayını ..Emegine saglik güzel kardeşim bu arada gazeteyide bekliyoruz. saygi sevgi.
süperiz ya ellerine emeğine sağlık sayın adminimMevsim.org ve Sohbetforumlari.net in ..üç üyesinin hafta sonu magazin haberi Linke tıklayın ..
Sevgili Nihan )))))))) sesli güldürdün beni beğenin için teşk ederim ..süperiz ya ellerine emeğine sağlık sayın adminim
Damat ı begenmedim ama başına poşet geçirip senin hatırına katlanıcam artık
sevgili @Absnthe dostum beğenin için çok teşk ederim sıra sana geliyorTeşekkür Ederiz PAYLAŞİMLAR icin.. Cok iyi !
@Lucius azizim;Mevsim.org ve Sohbetforumlari.net in ..üç üyesinin hafta sonu magazin haberi Linke tıklayın ..
Sevgili hasretle şimdi ki kızlar limuzinsiz evlenmem diyorlar azizim ya ne yapayım bir an evvel evlenin DD adamlar da şanslıymış beğenin için teşk ederim .@Lucius azizim;
Nasıl kıydın da verdin bizi ellere Hafta sonu apar topar evlendirmişsin bizi )) Dur daha acelemiz yok ki bizim
Yazık adamların başını da yaktık
Şaka bir yana keyifli ve eğlenceli olmuş. Her şeyin hayırlısı tabi ki...
Annem görse derdi ki; bizim zamanımızda Limuzin mi vardı, biz ata binip gelin olduk )))
Emeğine sağlık azizim, keyifle izledim
Haftalikmi Olsun ?Zulfikar abicim vaktim olsa forum ve sunucuyu sosyal medyaya taşırım ama inan vaktim kısıtlı siz den bekliyelim gazete olayını ..
Sevgili hasretle güzel dileklerin için ve beğenin için teşk ederimSayende bekarımız kalmayacak
Şaka bir yana bahtımız açık olsun elbette. Emeğine sağlık azizim
Sevgili Minikçe kardeşim sen en sona kaldın önce okul bitsin senin düğünün çok daha güzel olur inşallahallahım düğünlerde heppp çok fenaaaaa güzelll Öutluluklarrrrrrrrrrrrr
tamam abicim ben kına kına gezecemSevgili Minikçe kardeşim sen en sona kaldın önce okul bitsin senin düğünün çok daha güzel olur inşallah
Anlaştık Minikçe kardeşiö sen ısınma turlarına başla kına gecelerinde biraz tecrübe kazan Dtamam abicim ben kına kına gezecem