Sevgili Judel beğeniniz için teşk ler mutluluk herkesin hakkı katılıyorumEmeğinize sağlık Sevgili @Lucius Herkese mutluluklar dilerim
Sevgili Judel beğeniniz için teşk ler mutluluk herkesin hakkı katılıyorumEmeğinize sağlık Sevgili @Lucius Herkese mutluluklar dilerim
sevgili Arwen beğeniniz için teşk eder ...mutluluklar dilerimGüzel olmus Lucius eline saglik
anlaştıkAnlaştık Minikçe kardeşiö sen ısınma turlarına başla kına gecelerinde biraz tecrübe kazan D
sevgili Zulfikar abim senin yakışıklı halin klipte vardı zaten yakışıklı fotoğrafçı Tarık Akan dı sanırım o klbimi izlememişsin :S bir numara ve efsane sensinen yakisikli Lucius kardeşim. ben resim koyarak kimsenin karizmasini çizmek istemem Lucius kardeşim sen 1 numarasin ben efsaneyim
est Zulfikar abimizliyorum da :S bazan hatirlama guclugu çekiyorum. ozur dilerim dost.
Sevgili eLa sizde 10 numarasinizsevgili Zulfikar abim senin yakışıklı halin klipte vardı zaten yakışıklı fotoğrafçı Tarık Akan dı sanırım o klbimi izlememişsin :S bir numara ve efsane sensin
sevgili ela damadın yakışıklı olanı değil .. zengin olanı makbuldür azizim D@Lucius cum emeğine sağlık.. Fakat dikkat ediyorum damatlar pek çirkin yaaa neden acaba sorabilir miyim ? Ne yani yakışıklılarla evlenemez miyiz aaaaaa cıx cıx çok ayıp
@Zulfikar bey teşekkürlerSevgili eLa sizde 10 numarasiniz
Haha @Lucius ben hiç bir zaman maddiyatcı olamadım yaa )sevgili ela damadın yakışıklı olanı değil .. zengin olanı makbuldür azizim D
@BeLLa gel balım.d minikce bunları okuyup gülme sakın kayboldum =(
[/QUOTE]