[/QUOTE]
@eSmiRa tatil herkese iyi gelir beğendiğine sevindim ..saçları boyatmış olma ihtimaliniz hiç mi yokEmeğinize Sağlık güzel olmuş Lucius fia`mın dediği kadar gitmiş kadar oLduk Fiammm Sarışın oLmadigim keSin : )
Sevgili @BeLLa önce hayal etmeli insan sonra hayallerini gerçekleştirmek için gayret etmeli gerçek tatiller yaşaman dileğiyleEmeğine sağlık Lucius Fia ile tatile gitme hayalini de yaşadım :$ HayaLLerrr HayatLaarrr diyip video yu izlerrrr <<<
Fia ve Esmira yla survivor hayalim var ;d Lucuis ünlüler takımında her hafta ödül kazandığımız ( onun da videosunu bekliyoruz) ilk elenen ben olmuyum ama .pSevgili @BeLLa önce hayal etmeli insan sonra hayallerini gerçekleştirmek için gayret etmeli gerçek tatiller yaşaman dileğiyle
Sevgili @BeLLa çok zengin bir hayal dünyan var bakarız ilerde uygun zaman dilimindeFia ve Esmira yla survivor hayalim var ;d Lucuis ünlüler takımında her hafta ödül kazandığımız ( onun da videosunu bekliyoruz) ilk elenen ben olmuyum ama .p
Hiç olmazsa hayallerimiz zengin olsun .ddddddSevgili @BeLLa çok zengin bir hayal dünyan var bakarız ilerde uygun zaman diliminde
Sevgili @BeLLa hayaller ve umutlar ne kadar zengin ise gelecek o kadar güzel olurHiç olmazsa hayallerimiz zengin olsun .dddddd
Var taßikii : ) BeLLa Fia iLe ayni Ortama Getirdiğn için Tekrar Teşekkürler : )@eSmiRa tatil herkese iyi gelir beğendiğine sevindim ..saçları boyatmış olma ihtimaliniz hiç mi yok
Rica ederim @eSmiRa üç kafadar olarak marka oldunuz hayırlı olsun ))Var taßikii : ) BeLLa Fia iLe ayni Ortama Getirdiğn için Tekrar Teşekkürler : )
Minikçe prens fezza heeee D vayyy
evettt çaktırma abiicim))Minikçe prens fezza heeee D vayyy
söylmez miyim @Minikçe m istersen senin için getireyim kendimleMinikçe prens fezza heeee D vayyy
Sevgili Nihan rica ederim sayın süper Blondie miz hangi arabayı aldın ?süpersin yine adminim emeğine sağlık @Lucius
CcNarNia )))))))))Emeğine sağlık azizim)) @Nihan ordan gidip hacılık görevini de tamamlayaydın