@Lucius mutlu son ne zamandı maltepe sahilde onu yazmamışsın DForum magazin haber tv .. den bir tasarım daha - Ela -Sil baştan beklemek gerek bazen-- aşağıya tıkla
Movie Maker: Forum magazin haber TV 11.02.2018-2
@eLa m canım ablacımForum magazin haber tv .. den bir tasarım daha - Ela -Sil baştan beklemek gerek bazen-- aşağıya tıkla
Movie Maker: Forum magazin haber TV 11.02.2018-2
@Minikçe mm )
@CcNarNia benim sevgilim olamaz mı ben insan değil miyim )
Blondie Queen Nihan hayat sürprizlerle doludur azizim .. teşk ederim..ve hoşgeldin...Harikasın sayın adminim ellerine yüreğine sağlık
Benim için harika bir sürpriz ve moral oldu izlerken kendime bayıldım ama röportajı yapan @CcNarNia ya daha cok bayıldım hele küpeleri süper..
İyiki varsınız sizleri seviyorum..
sevgili Muzik .. sensiz kliplerin tadı olmaz teşk ederim@Lucius Harika olmuş, eline yüreğine sağlık. Her biri birbirinden güzel içinde ben olmayınca dahada güzel .d
Aynen sevgili Judel hayat sürprizlerle doluKesinlikle canım daha neler olacak kimbilir ))
Teşekkür ederim sevgili ela senin güzel beğenilerin ve sözlerin için .. yardımcı yönetmenim olur musun ?
@Lucius azizim yeni sürprizlerinizi bekliyoruz )Aynen sevgili Judel hayat sürprizlerle dolu
sevgili @JudeL azizim..inşallah .. klip yapmak biraz emek ve zaman isteyen bir şey.. çünkü her tasarımı.. kendim sıfırdan yapıyorum.. konu ..videolar..geçişler..müzikler... animasyonlar.. metinler.. zamanlama.. kesme biçme ..montajlama .. ela ya diyorum o biraz anlıyor bana yardımcı olsa.. daha kolaylaşır işlerim .. bundan sonra az ama ..daha ses getiren.. tasarımlar yapmak niyetimdeyim@Lucius azizim yeni sürprizlerinizi bekliyoruz )
@Lucius elbette seve seve yardimci olurumTeşekkür ederim sevgili ela senin güzel beğenilerin ve sözlerin için .. yardımcı yönetmenim olur musun ?
14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
Movie Maker: 14 Şubat sevgililer günü
14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
Olom yeter yaa adımızı çıkarcan Allah seni kahr etmesin emi ben sana ne diyim azizim yine harikasın .. Ya oçen spasiba tebya daragoy moy : )))14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..
Müthiş bişey olmuş ya acayip güldüm14 Şubat sevgililer günü forum magazin tv... Aşağıya tıkla ..