Sevgili azizim CcNarNia bu konuda ki ustamız hala sensin ben hala yolun başındayım.. teşk ederim ..Nihan ı hepimiz özledik di mi ? o zaman baskı yapalım geri gelsinAzizim yine çok çok güzel bir kareografiyle bizlerlesin.Git gide daha da mükemmel bir hal alıyorsun.Emeğine saygımız sonsuz.Bizimle bu güzel videoları paylaştığın için kendi adıma çok çok teşekkür ederim.Tekrardan emeğine sağlık azizim)))
Bu arada bu Nihan cidden nerdedir))
Sevgili azizim CcNarNia bu konuda ki ustamız hala sensin ben hala yolun başındayım.. teşk ederim ..Nihan ı hepimiz özledik di mi ? o zaman baskı yapalım geri gelsin
@Lucius yine harika bir işe imzanı atmışsın emeğine sağlık... Tam @Nihan ı betimlemişsin Hele @CcNarNia nın sokak röportajıyla taçlandırmışsın . Eee benim video ne zaman geliyorForum magazin haber tv .. uzun süredir kayıp olan Nihan( Blondie Queen ) in izini buldu aşağıya tıkla
Movie Maker: Nihan-Blondie Queen ARANIYOR
Minikçe kardeşim çok teşk ederim beğendiğin için Nihan ı özledin di mi ? belki bugün birazdan gelir kimbilir
hep gelmeli o abicim çok özledimMinikçe kardeşim çok teşk ederim beğendiğin için Nihan ı özledin di mi ? belki bugün birazdan gelir kimbilir
O değilde muhabirinize sarı şey yakişmış )))
Pek de mütevazi : ))Güzele ne yakışmaz )))))))))
Şımarmayınız : ))Beni övvvv ))
Harikasın sayın adminim ellerine yüreğine sağlıkForum magazin haber tv .. uzun süredir kayıp olan Nihan( Blondie Queen ) in izini buldu aşağıya tıkla
Movie Maker: Nihan-Blondie Queen ARANIYOR
Harikasın sayın adminim ellerine yüreğine sağlık
Benim için harika bir sürpriz ve moral oldu izlerken kendime bayıldım ama röportajı yapan @CcNarNia ya daha cok bayıldım hele küpeleri süper..
İyiki varsınız sizleri seviyorum..
Forum magazin haber tv .. den bir tasarım daha - Ela -Sil baştan beklemek gerek bazen-- aşağıya tıkla
Movie Maker: Forum magazin haber TV 11.02.2018-2