Yaptım pis boğazdım çocukken paylaşmazdım sevdiğim şeyleri : ))gerçekten yaptınmı bunu
Yaptım pis boğazdım çocukken paylaşmazdım sevdiğim şeyleri : ))gerçekten yaptınmı bunu
ya ölseydi.ayy koptum bennYaptım pis boğazdım çocukken paylaşmazdım sevdiğim şeyleri : ))
Karnım beynime düşünmeye imkan sağlamıyodu ki : ))ya ölseydi.ayy koptum benn
deli şey :**Karnım beynime düşünmeye imkan sağlamıyodu ki : ))
Canımm :*deli şey :**
olur inşHiç anım yok valla :dddd
vicdansızKomşunun kızıyla dut yemeye gitmiştik tırmandık ağaca kız koccaman şişko baktım bu bana dut bırakmıcak hafifce teptim bunu arkadan bu ağaçtan yere düştü toprağı kucakladı bende rahatca doya doya dut yedim çatlayana kadar
aaa kim demiş nezaman demiş kime demiş çok ayıp etmiş:d dün bir konuşmamız oldu :d buraları Hart hurt etmeye gelmişsin dedi gülerek, anlamadim :d hala düşünüyorum;dd
sen bnede konusmuyonki bişisordum 6 aydır cevapvermedin soguk nevale seni ))Dershanede ozamanlar bi kız gelip yanıma oturmuştu bana neden sen hiç konuşmuyorsun dedi bende dedim yapım böyle yine kızla konuşmadım garibim benden hoşlanmıştı sanırım
7 ay dolsun cevap vericemsen bnede konusmuyonki bişisordum 6 aydır cevapvermedin soguk nevale seni ))
bekliyorum7 ay dolsun cevap vericem
ne zamanHmm En son üzüm yolmuştuk