İyi taktikmisgeçen yıl bu zamanlar bir kızla buluşup çay içerken bir anda göz göze geldik tam 5 dk sonra nerler mı oldu
devamını dinlemek için özelden mesaj atın yazarım )
İyi taktikmisgeçen yıl bu zamanlar bir kızla buluşup çay içerken bir anda göz göze geldik tam 5 dk sonra nerler mı oldu
şike yapma tamamnı anlat Dgeçen yıl bu zamanlar bir kızla buluşup çay içerken bir anda göz göze geldik tam 5 dk sonra nerler mı oldu
güzelmişBir keresin de sohbetforumları.net'e girdim. Giriş o giriş.
nasıl kandırdın hocayı ))Okuldayken bi keresinde hoca okul çıkışı önümü kesti dedi sil o dudağındaki ruju dedim hocam ruj yok doğal rengi dedi oynama benle sil o dudağını dedim hoca valla bişi yok dudağımda orjinali bu neyse bu üşenmedi çıkardı çantasından bi mendil bi eliyle yüzümü tuttu başladı mendille dudağımı silmeye sonra mendile baktı haketen bişi yok dedim noldu hoca çıkaramadın mı bişi ? Ee dedim ama sana yok dudağımda ruj doğal halim bu makyaja gerek yok
a a aa yemek içinmi besliyormuşÇocukken Alyona diye bi rus kız arkadaşım vardı mahallede karşıdaki aparmanda bi rus kadın yaşardı birinci katta balkonda iki tane kedisi vardı biz Alyonayla gider o kedilerle oynardık hergün bi gün yine gittik Alyona ile balkona atladık baktık kediler yok kadın bizi görüp balkona geldi sorduk Valya teyze kediler nerde yok dedi yok gezmeye gittiler balkonun köşesinde bi mangal gördüm duman tütüyodu daha eğildim mangalın altına baktım iki tane kedi kafası ve derisi Alyonaya sakince yürü koşalım burdan dedim tuttum kızın elinden atladık balkondan ardımıza bakmadan kaçtık manyak kadın kedileri mangalda pişirip yemiş meğerse haftalarca psikolojim bozuldu o kesik kedi kafaları gitmiyodu gözümün önünden
Aynen nası korkmuştum bu bizide yer dedim bi ana a aa yemek içinmi besliyormuş
Aynen nası korkmuştum bu bizide yer dedim bi an
Kadını bugün de gördüğümde yolumu değişiyorum bazende nası yedin lan o kedileri sormak geliyo içimden
hala rastlaşıyorsanız sormalısınKadını bugün de gördüğümde yolumu değişiyorum bazende nası yedin lan o kedileri sormak geliyo içimden
Evet hala yaşıyo turp gibi ama tırsıyorum görünce çocugluğumun travması oldu resmen kadınhala rastlaşıyorsanız sormalısın
şu an seninle yaşıyorum duygularını ama bir taraftanda kahkaha atıyorumEvet hala yaşıyo turp gibi ama tırsıyorum görünce çocugluğumun travması oldu resmen kadın
Ahh sen bide bana sorşu an seninle yaşıyorum duygularını ama bir taraftanda kahkaha atıyorum
gerçekten yaptınmı bunuKomşunun kızıyla dut yemeye gitmiştik tırmandık ağaca kız koccaman şişko baktım bu bana dut bırakmıcak hafifce teptim bunu arkadan bu ağaçtan yere düştü toprağı kucakladı bende rahatca doya doya dut yedim çatlayana kadar