Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
el kaideyi demiyorum ama bazı cihadci gruplar terörist değildir mesela hamasi sonuna kadar desteklerim şia değilim ama hizbullahida desteklerim lubnani siyonistlerden kurtardılar.hep böyle dini cihadci grupları kötü göstermeye çalışıyor batı amaç dini kötü göstermek kuranda sizle savaşmayanla savasmayin arti bir topluluğa olan kininiz sizi aşıriya sureklemesin diyor . Işıd felan da batı oyunu işgal için sebep yaratıyorlar. Kaldiki cihad emirdir illa silahla yapılmaz peygamber efendimiz mektupla yapmıştır mesela . Ama dinini yaşamana engel teşkil eden yerlerde cihad yapılmalı . Haksiz yere bir cana kiymamak şartıyla . Cihad allah'ın isminin ve dinini yüceltmek için yapılan mücadeledir.Sakal bırakıcaz dediler ortalık elkaide kampına döndü : ))
Anladım hocam : ))el kaideyi demiyorum ama bazı cihadci gruplar terörist değildir mesela hamasi sonuna kadar desteklerim şia değilim ama hizbullahida desteklerim lubnani siyonistlerden kurtardılar.hep böyle dini cihadci grupları kötü göstermeye çalışıyor batı amaç dini kötü göstermek kuranda sizle savaşmayanla savasmayin arti bir topluluğa olan kininiz sizi aşıriya sureklemesin diyor . Işıd felan da batı oyunu işgal için sebep yaratıyorlar. Kaldiki cihad emirdir illa kılıçla yapılmaz peygamber efendimiz mektupla yapmıştır mesela . Ama dinini yaşamana engel teşkil eden yerlerde cihad yapılmalı . Haksiz yere bir cana kiymamak şartıyla . Cihad allah'ın isminin ve dinini yüceltmek için yapılan mücadeledir.
Estafirullah ben hoca değilimAnladım hocam : ))
: )))Estafirullah ben hoca değilim
bak yine sigara içiyorSevdikde ne oldu sigaraya zam yaptılar
Biz sigarayı karşılıksız sevdikbak yine sigara içiyor
Kim neyi yapmamalıydıyapmamalıydı!
çok büyük aşkBiz sigarayı karşılıksız sevdik
tek başına karar vermemeliydiKim neyi yapmamalıydı
Istişare önemli hz alinin yöneticilere tavsiyesi )tek başına karar vermemeliydi
Benim için yanan tek şey sigaraçok büyük aşk
bıyığımı laf edeceklerBiyik bıraktım acaba kessemmi annem güzel oldu diyor ama yarın işte herkes laf eder
Farklı gozukuoz annem karizma oldu diyorda bilemedim birazdan gole çıkam bi bakam nabız yoklayam)))bıyığımı laf edecekler
neden ki?
at bizde görelim yorumlayalımFarklı gozukuoz annem karizma oldu diyorda bilemedim birazdan gole çıkam bi bakam nabız yoklayam)))
Ya aslında tıp mip sıfır da annesine oglusu herzaman güzel görükur )))at bizde görelim yorumlayalım