Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
Pala bıyık mı ? Badem yağı sür badem yağıBiyik bıraktım acaba kessemmi annem güzel oldu diyor ama yarın işte herkes laf eder
Yok pala değilPala bıyık mı ? Badem yağı sür badem yağı
bilemeyiz biz.at bence burayaYa aslında tıp mip sıfır da annesine oglusu herzaman güzel görükur )))
hahaaaaKuzen mutfakta bişiler içi ne bu dedim sakladı hemmen ama kokusundan sarhoş oldum kafayı buldum lan ben şimdi kimin kapısına dayanim kimi dövum diye bas bas bağırıyorum zıkkım içeydin emi beni de günaha soktu burnum sızlıyo hala
Bide ayran içerken bembeyaz olur uçları AllahımYok pala değil
Sosyal medyalarda fotoraf paylaşmam)bilemeyiz biz.at bence buraya
burası biizim evimiz ne medyasıSosyal medyalarda fotoraf paylaşmam)
İpine herif meyve suyu diyo çocuk kandırıyo sanki lan al dôk sunu tuvalete diyorum dur doyunca içeyim ramazan geliyo nası olsa bi ay içemicem diye eşşeğin s....i iç dedim : )))hahaaaa
Keseyim demi en iyisi ya sevgilim olursa ilerde öpüşürken bide kıza batar dd yanandan felan öpünce DddddBide ayran içerken bembeyaz olur uçları Allahım
İpine herif meyve suyu diyo çocuk kandırıyo sanki lan al dôk sunu tuvalete diyorum dur doyunca içeyim ramazan geliyo nası olsa bi ay içemicem diye eşşeğin s....i iç dedim : )))
En iyisi sakal : ))Keseyim demi en iyisi ya sevgilim olursa ilerde öpüşürken bide kıza batar dd yanandan felan öpünce Ddddd
Kokusu bile kafayı bulmama yetti
Sakal birakamiyozki işyeri sağolsunEn iyisi sakal : ))
O şey ? (@Lampard o şey buraya gelsin
gelsin bence )O şey ? (
İş yeri sakala ne karışıyo ki ? : ))Sakal birakamiyozki işyeri sağolsun
Minikçe ne diyon analamadim (gelsin bence )
Askeri nizam var memurum sonuçta (İş yeri sakala ne karışıyo ki ? : ))