Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
Insanlara güvenme sebila bende hayata çok masum baktığımi insanların benim onlara yaklaştıgim gibi bana yaklasmadiklarini anladım sanırım büyüdüm en başta insanlar çıkarcı çıkarları için yapmadıkları şey yok ben bu acı gerçeği öğrendiğimde acı cektim ben sanırım bu dünyayı cennet sandım insanları cennet ehli sandım ama çok darbeler yedim. Hâlâ daha kötü insanlarla sınaniyorum . Aklımdan geçirmediğim her kötü düşünceleri geçirmişim gibi davranıyorlar. Artık öyle zamanlardayiz ki iyilerde hazm edilemiyor.Can yakan hazm edilmeyen
Canımdan kanımdan olanların canımı yakması koyuyoInsanlara güvenme sebila bende hayata çok masum baktığımi insanların benim onlara yaklaştıgim gibi bana yaklasmadiklarini anladım sanırım büyüdüm en başta insanlar çıkarcı çıkarları için yapmadıkları şey yok ben bu acı gerçeği öğrendiğimde acı cektim ben sanırım bu dünyayı cennet sandım insanları cennet ehli sandım ama çok darbeler yedim. Hâlâ daha kötü insanlarla sınaniyorum . Aklımdan geçemediğim her kötü düşünceleri geçirmişim gibi davranıyorlar. Artık öyle zamanlardayiz ki iyilerde hazm edilemiyor.
Bosver allaha sigin yinede iyi niyetten iyiliklerdeb taviz verme kotuluhu herzaman iyilikle sav en buyuk adalet sahibi allahtir herkesde kendinden sorumlu kimse kimsenin gunahini cekmez allah katinda olanlar daha hayirlidir. Sabır onemli . İyiler kaybediyor gibi gözüksede aslında kazanıyor . Hiç birseyde sir kalmaz herşey açığa çıkar bu dünyada çıkmasa vile hesap gününde çıkar .Canımdan kanımdan olanların canımı yakması koyuyo
Sabrıma güveniyorum ama dayanacak güçüm kalmıyo bazen yoruluyorumBosver allaha sigin yinede iyi niyetten iyiliklerdeb taviz verme kotuluhu herzaman iyilikle sav en buyuk adalet sahibi allahtir herkesde kendinden sorumlu kimse kimsenin gunahini cekmez allah katinda olanlar daha hayirlidir. Sabır onemli . İyiler kaybediyor gibi gözüksede aslında kazanıyor . Hiç birseyde sir kalmaz herşey açığa çıkar bu dünyada çıkmasa vile hesap gününde çıkar .
Son olarakda şunu söyleyeyim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yüklenmez.Güclü bi insansın ki sınaniyon derdin ne kadar büyük sen o kadar güçlüsün.Sabrıma güveniyorum ama dayanacak güçüm kalmıyo bazen yoruluyorum
Ben eziliyorum artık o yük altındaSon olarakda şunu söyleyeyim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük yüklenmez.
galiba insanı en çok sevdikleri yıkabiliyorCanımdan kanımdan olanların canımı yakması koyuyo
oynarsın oynarsınMillet çıldırmış golde tekneyle son ses müzik oynuyorlar geçiyorlar. Ben kendi düğünümde oynamam ))
Ben enkaz altında kaldım kalkamıyorumgaliba insanı en çok sevdikleri yıkabiliyor
bir yazı okudum dün.diyorkiMzsakdheomxm
Ben enkaz altında kaldım kalkamıyorum
Yoo oynamam en son kuzenimin düğününde oynayayım dedim ayaklar hareket etmedi kardeşim çok iyi oynar onla öteki kuzen oynadı halamin büyük oğluyla ben birbirimize gaz verdik oynayamadik Ddd. Çalıştık oynamayada rezil olduk ddoynarsın oynarsın