Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
Minikce adamı hasta etme ben oglakim işte balık malık hamsi mamsi değilimddişte o x var ya o x .her yer x şu an bende
onediyo mu bilecek yahuMinikce adamı hasta etme ben oglakim işte balık malık hamsi mamsi değilimdd
Evet soru sormuslar o kadar balık olsam ağlardım demekki oglakimonediyo mu bilecek yahu
hiç ağlayacak göz yok sende bendede oğlaksınEvet soru sormuslar o kadar balık olsam ağlardım demekki oglakim
Belkide aslanımdır araştırmak lazımhiç ağlayacak göz yok sende bendede oğlaksın
yok o kadarda değil.abertmeBelkide aslanımdır araştırmak lazım
Senle birgün kubaya gidelim motorla ))yok o kadarda değil.abertme
Che gibi motorsiklet günlüğü tutucam ben usenirimde sen yazarsın ben söylerim Dddyok o kadarda değil.abertme
anlaştık Ben yazkızım mıyımChe gibi motorsiklet günlüğü tutucam ben usenirimde sen yazarsın ben söylerim Ddd
Hayırlısı : ))Zaten hayadan cekingendim göz göze bile nadir gelirdim kizlarlada artık en azından bi sevgili edincem kısmet tabi bakalım nasip çıkarsa onyargilida yaklaşmicam en azından allah karşıma çıkarmış kızda hoşlanıyorsa denemekte fayda var sonuçta her şey allahtan
Nasıl bi tuzak ?Çok pis tuzağa düştüm nası baş edicem bunla nası kurtulcam bu beladan Allahım sen sabır ver :notworthy:
Tuzak mı desem kazık mı desem :/Nasıl bi tuzak ?
Nasıl bi kazıkTuzak mı desem kazık mı desem :/
Can yakan hazm edilmeyenNasıl bi kazık