Valla bana ne yazdıysa doğru gibi sanki, herhalde,galiba,sanırsam :d
Muzik'cimmmm canımsın sen benim ********Nerelisin: Ordu
Yaşın kaç: 26
Okuyormusun:Çalışıyorum
Ne iş yapıyorsun: Sigorta Acentesi
Kaç kardeşsiniz: 3
En sevdiğin filim : Aklımdan çıkmayan İncir Reçeli
En sevdiğin dizi: Çukur
Evlimisin : Hayır
Mutlumusun: Evet Şükürler Olsun Her Halime.
Hayatından memnunmusun: Tabiki
En aktif üye: @Berdus @Prenses @Şimşek
En yardımsever üye: @EUPHRAT
En ciddi üye: @KraL
En çok rastladığınız üye: @Prenses @Berdus
En çok tanışmak istediğiniz üye: Hmss bana kalsın bu
Konularını en çok beğendiğiniz üye: Şu sıralar yok
En sevdiğiniz üye: Çok var nick vermek istemiyorum kırılanlar olabilir
En fanatik üye: @Absnthe
En geveze üye: @Şimşek
En karizmatik üye: @EUPHRAT
En gıcık üye: @Cete.dd
En kibar üye: @Lucius @hasretle @mirAcLe @LevenT62
En komik üye: @Berdus @Prenses
En paylaşımcı üye: @Muzik .d
En sevilen üye (forum genelinde): Ay tabikide bennnn .dd
En sevimli üye: Kahretsin yine bennn .d
En sinirli üye: Henüz denk gelmedim
En kültürlü üye: @Lucius
En sabırlı üye: @EUPHRAT
En sakin üye: @mirAcLe
En yakışıklı üye: Bende kalsın .p
En iyi avatar: Şu an yok
En iyi imza: @Muzik .d
En iyi nick: @Kalbi-Sebila
En kankanız: @Berdus @mirAcLe @Whois @archiL
*Buradaki bir soruyu sormuştum Allah seni ahh ahh neyse .dddd
Sence mutluluğun formülü nedir : Vurdum duymaz olmak
En sevdigin yemek: Patlıcanın her yemeği
Yemek seçer misin: Et fazla sevmiyorum
ilk banlamak istediğin kim @Cete tabiki sen inşallah kısmet olur .d
Seni sen yapan duygu nedir: İyi niyetli ve neşeli olmam
Seni en çok güldüren kişi kim: Şu sıralar @Prenses ve biri daha var yazamam .d
Asla unutmayacağın şey nedir: İhanet.
Burcun ney :Boğa
Yankı olan bir yerde ne diye bağırırsın: Annemm.
En çok hoşuna giden söz nedir: "Karadeniz'in Umudu Bitince, İnadı Başlar" Kapak olsun sana
Hiç dayak yedin mi: Yedim babamdan .d
En sevdigin erkek ismi : Anıl
En sevdigin kiz ismi : Naz
Hangi konuda güçlüsün: Kafama bir şeyi koyduysam sonuna kadar giderim bu konuda tartışılmazım
Hangi konuda zayifsin : Aşırı duygusalım bu bende zayıflık göstergesi oluyor sevmiyorum
Kıskançmısın : Aşırı değil ama kıskancım
Seni üzen bi olay : Annemi kaybetmem.
Hamam böcekleri terler mi: Şakamısın sen gece gece ya sanki deodorant alacak sanane .d
En sevdiğin hayvan : Hepsini severim ama en çok Muhabbet Kuşu
Sevdiğin bir müzik tarzı : Arabesk hariç hepsi
En sevdiğin şarkı: Yol'a Düş Birde Sen Gitme.
Sevdiğin il: Ordu
Sevdiğin ülke : Fransa
Şu an ne teklif etseler vazgeçmessin : Uyumak @Cete uyumak anlıyormusun ? .dd
Bize vereceğin bir kaç öğüt nasihat : Sadece şunu söylemek istiyorum kendinize saygı duyun kendisine saygı duyan bir insan herkese saygı duyar
Daha soru sormamı istermisin ?? @Cete Çıkabilirsin hayatımdan .d
Muzik'cimmmm canımsın sen benim ********
1. İstediğin herhangi bir kişiyle akşam yemeği hakkın olsaydı kimi seçerdin? Kahraman Tazeoğlu
2. Ünlü olmak ister miydin? Evet ise, nasıl bir ünlü olmak isterdin? Hayır istemezdim
3. Birini aramadan önce ne söyleyeceğini kendi kendine tekrar ediyor musun? Neden?Hayır direk ararım kem küm etmeyi sevmem .d
4. Senin için 'mükemmel' bir günün tanımı nedir? Uyandığım her güne Şükrederim birde sevdiklerim yanımdaysa her şey zaten mükemmeldir
5 En son ne zaman kendi kendine şarkı söyledin?Bugün iş çıkışı taktım kulaklığı baktım kimse yok bir şarkıyı mırıldanarak yürüdüm.d
6. Eğer 90 yaşına gelseydin ve 30 yaşındaki bedenine veya aklına sahip olma şansın olsaydı, aklı mı seçerdin yoksa bedeni mi?
Akıl yoksa beden ne işe yararki Allah her yaşta hem beden hem akıl sağlığı versin..
7. Nasıl öleceğin hakkında gizli bir önseziye sahip misin? Değilim ama ben boğulmaktan yada elektrik çarpmasından çok korkarım kesin birinden biriyle gidicem .d
8. Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin? Saygı,Güven, Ve en önemlisi onunla konuşabilmek gülebilmek.
9. Hayatında var olan en çok ne için kendini minnettar hissediyorsun? En büyük şansım Ailem Varlıklarına bin Şükür.
10. Eğer yetiştirilme şeklin ile ilgili bir tek şeyi değiştirebilseydin, bu ne olurdu? Buna cvp bulamadım çünkü eksik bir şey göremedim Ailem beni güzel yetiştirmiş bunu şu an bir kez daha anladım teşekkürler bu soru için
11. Partnerine hayat hikayeni 5 dakika içinde anlatman istense, ona bu sürede ne söylerdin?Deli doluyum ama bir okadarda duygusal kırılganım güldürürüm gülmeyi severim az konuşurum ama çok dinlerim yeterli olur sanırım
12. Eğer yarın sabah uyandığında yeni bir nitelik veya yeteneğe sahip olma şansın olsa, bu ne olurdu? Görünmez olmak ve İnsanların aklından geçenleri okumak isterdim .p
13. Eğer büyülü bir küre öğrenmek isteyebileceğin her şeyi söyleyebiliyor olsaydı ve tek bir hakkın olsaydı, öğrenmek isteyeceğin şey ne olurdu? Yaşlanıncada bu kadar neşeli kalabilecekmiyim bu sanırım
14. Uzun süredir yapmak istediğin halde yapamadığın bir şey var mı? Evet ise, neden yapmadın onu? Hayır yok fazla hayal kurmam şunu veya bunu yapayım diye düşünmem.
16. Bir arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? Güven Samimiyetlik kendi olsun kafi.
17. Seni en çok üzen hatıra ne hakkındaydı ? Geçelim bunu anlatmaya değmez
18. Eğer bir yıl içinde öleceğini bilseydin, şu an yaşamakta olduğun hayatta neyi değiştirirdin? İşimi değiştirmek isterdim ana sınıfı öğretmeni olmayı çok istemiştim ama kısmet değilmiş
19. 'Arkadaşlık' sözcüğü sana ne ifade ediyor? Güven.
20. Hayatında sevginin rolünü nasıl tanımlarsın? Sığınabileceğim bir liman.
21. Birlikte olduğun kişinin 'iyi' olarak tanımladığın bir özelliğini kendine alma şansın olsa, bu özellik ne olurdu? Hayatımda biri olmadığı için bu soruyu pas geçiyorum .p
22. Aile ilişkilerin nasıl? Birçok insana göre mutlu bir çocukluk geçirdiğini söyleyebilir misin? Pek mutlu bir çocukluk geçirmedim ama aileme çok düşkün biriyim
23. Annen ile olan ilişkin hakkında nasıl hissediyorsun? Herşeyimdi bu kelimenin anlamı okadar büyük ki
bunu yazmakla yetinmek istiyorum.
24. Yeni tanıştığın birine ilişkini anlatmak için 'Biz...' ile başlayan üç cümle kurma hakkın olsaydı hangi cümleleri kurabiliyor olmak isterdin? Ben akışına bırakanlardan yanayım zamanla zaten o 3 cümle iyisiyle yada kötüsüyle yerine oturacaktır.
25. "Keşke .....'yı paylaşabileceğim birisi olsaydı." Bu cümleyi nasıl tamamlarsın? Adı üstünde zaten (KEŞKE) Yazmaya bile gerek yok.
26. Eğer birlikte olduğun kişiyle çok iyi iki arkadaş olsaydın, karşındaki kişinin senin hakkında neyi kesinlikle bilmesi gerekirdi? Kırıldığım zaman asla affedemeyeceğimi.
27. Sevgiline onu özel hissettirmek için tek bir cümle söyleme şansın olsaydı, ona ne söyleyebiliyor olmak isterdin? @Cete önce bi sevgiliyi bulayım da ne bilim ne deridm .dd
28. Birlikte olduğun kişiye çok utanç verici bir anını anlatmak zorunda kalsaydın, ona hangi anını anlatırdın? Şükür öyle bir anım yok olacağınıda sanmıyorum.
29. En son ne zaman ağladın? Neden? En son 1 hafta önce bir olaya çok kırılıp ama o kişiye kırıldığımı belli etmeyip bir şey yokmuş gibi devam ettiğim için kendime kızıp ağlamıştım.
30. Yeni başladığın bir ilişkide karşındaki kişiye karşı ciddi hislerin olduğunu söylediğinde cevap olarak neyi duymaktan korkarsın? Korkum yok çünkü o kişinin karşısına geçip ben ciddiyim diyemem o söylesin isterim
31. Hayatında delicesine gülünecek ciddi bir şeyler oldu mu? Evet şu 2 ay öncesi her gün saatlerce konuşup çok çok güldüğüm olmuştu.
32. Bu gece öleceksin ve aşık olduğun kişiyle bir daha konuşma şansın yok. Ona neyi bugüne kadar söylememiş olmaktan pişmanlık duyarsın? Çok çok büyük bir pişmanlığım 0lmadı zaten ben içimde bir şey saklayamam ne varsa söylerim
33. Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın? Sevdiklerim yanımdaysa gerisi önemsiz.
34. Ailendeki tüm ölümleri düşündüğünde, en çok kimin ölümü seni üzmüştü? Anneciğim.
35. Yalnızca sevdiğin kişinin bilmesini isteyeceğin en büyük sırrın nedir? Sadece o bilecekse vede adı üstünde sır ise neden şimdi burda yazayım .d
Kolay Gelsin Şimdiden Devam Edecek ) @Cete Pes etmedim emin ol .d
Tebrikler @Muzik )))
Başınıza gelen ve kötü olduğunu düşündüğünüz bir olayın olumlu sonuçlandığı oldu mu? Evet oldu her şeyde vardır bi hayır dedirten bir olay yaşadım ve şu an iyikide olmuş diyebiliyorum. Şimdiye kadar en çok eğlendiğiniz parti hangisiydi? Bir arkadaşımın bekarlığa veda partisi idi. Ağlamanıza neden olan son film, kitap ya da şarkı neydi? Şarkı değil de bir şiir diyelim oda bende kalsın Başardığınız en zor şey neydi? Kendimi yeniden toparlamak. Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi? Annemi kaybettik den sonra Ailenin yükünü omuzlamak. Büyürken, başınızı belaya sokan şey neydi? Çok uslu biriyim böyle deneyimlerim olmadı .d En son ne zaman harika bir yemek yediniz? Her gün .d Şimdiye kadar aldığınız/verdiğiniz, en iyi/en kötü hediyeler nelerdi? Geçelimm gıcıklık değilmi .d Çocukluğunuzla ilgili en çok özlediğiniz şey nedir? Annem diyebilirim. Sizi heyecanlandıran, hatırladığınız en eski anınız nedir? Burda bunumu anlatayım belki özel Alla Alla .d Kendi paranızla aldığınız ilk şey nedir? Abime kazak almıştım. En son ne zaman, ne için gerildiniz? Bugün senin attığın sorulara gerildim mutlu oldunmu .d Geçen hafta öğrendiğiniz herhangi bir şey var mı? Çok var hangi birini yazayım Ailenizin size sürekli anlattığı anı/hikaye nedir? Yok desem Yetişkinliğe hangi yaşta adım attığınızı düşünüyorsunuz? 17 yaş sanırım.
Harika tşkler emek(lerine) sağlık @Muzik ))
1. En son elini tuttuğun kişi kim? Yeğenimin .d 2. Çekingen misin yoksa atılgan mı? Kişisine göre değişiyor bazen atılgan bazen çekingen 3. Kimi dört gözle bekliyorsun? Beklediğim yok 4. İnsanlarla kolay anlaşır mısın? Evet zorluk çekmem 6. Ne tür insanlar seni cezbeder? Ağır kendini bilen 7. İki ay sonra bir ilişki içinde olacağını düşünüyor musun? Hayır düşünmüyorum ama bellide olmaz .d 8. Aklındaki karşı cins kim? Şu an yok. 10. En son koyu bir muhabbet ettiğin kişi kim? Yazamam ama 11. En son attığın mesajda ne yazdın? Sorular vardı onu cevapladım yemek yedim şimdi oturabildim 13. İnsanların saçınla oynamasından hoşlanır mısın? Asla 14. Tesadüflere ve mucizelere inanır mısın? Evet inanırım. 15. En son öptüğün kişiyi tekrar öper miydin? Hayır. 16. Bu yaz güzel şeyler yaşadın mı? Pek sayılmaz 17. Sence diğer gezegenlerde yaşam var mı? Evet var. 18. İlk aşkınla hala konuşuyor musun? Hayır. 19. Köpük banyosundan hoşlanıyor musun? @Cete şakamısın abi sen ya 20. Komşularını seviyor musun? Hayır hepsi kavgacı .d 21. Kötü huyların nelerdir? Bildiğin gibi inat .d 22. Nereye seyahat etmek isterdin? Fransaaa 23. Güven problemin var mı? Hemde fazlasıyla. 24. Günlük yaptığın işlerden en sevdiğin kısım hangisi? Akşam eve yürümek .d 25. Vücudunda en rahatsız olduğun yer neresi? Şükür yok 26. Uyandığında ilk ne yaparsın? Telefona bakarım. 27. Vücudunun daha parlak mı yoksa daha soluk olmasını mı isterdin? Halimden gayet memnunum 28. Yanında en rahat olduğun kişi kim? Ablam. 29. Ayrıldığınız için pişman olduğunu söyleyen eski sevgillin oldu mu? Evet oldu. 30. Hiç evlenmek istedin mi? evet. 31. Saçların bir at kuyruğuna yetecek kadar uzun mu? Hayır değil 32. Hangi sanatçıları üçlü bir grup yapardın? Kahraman Tazeoğlu İbrahim Sadri 33. Adını çenenle heceler misin?Yooo .d 34. Spor yapıyor musun? Neler yapıyorsun?Akşam yürüyüşü 35. Televizyonsuz yaşamayı mı yoksa müziksiz yaşamayı mı tercih ederdin?Televizyonsuz yaşamayı. 36. Daha önce hiç birini beğendin ve onunla konuştun mu? Tabikide. 37. Garip bir sessizlik anında ne söylersin? Üfsssss .d 38. Hayalindeki kızı/erkeği tanımla Ağır biraz maço ama birazda duygusal .d 39. En sevdiğin alışveriş mağazaları hangileri? Mango,Zara. 41. Sence herkes ikinci bir şansı hak eder mi? Evet hak eder. 42. Eğer sen aşırı derecede sessiz olsaydın bu ne anlama gelirdi? Bilinki baya bozuğum ama zararım dokunmaz korkmayın .d 43. Yabancılara gülümser misin? Hayır 44. Uzay boşluğuna çıkmak mı okyanusun dibine inmek mi?Uzay Boşluğu 45. Sabahları seni yataktan aniden ne kaldırır?Telefon Alarmı .d 46. Hangi konularda paranoyaksın? Değlim ki 47. Hiç sarhoş oldun mu? Evet 1 kez .d 48. Son zamanlarda kimsenin anlamasını istemediğin bir şeyler yaptın mı? Hayır 49. En son giydiğin ceketin rengi ne? Kışın giymiştim deri siyah 50. Hiç birini diledin mi? Evet 55. En sevdiğin yemek? Çorba 56. En sevdiğin renk? Siyah Beyaz Mavi 57. En son ne yedin? Tost 58. Bu sabah ilk ne yedin? Kahve içtim 59. Hiç bir yarışmayı kazandın mı? Ne yarışmasıydı? Katılmadım 60. Hiç uzaklaştırıldın mı ya da kovuldun mu? Neden? Hayır 61. Hiç tutuklandın mı? Neden? Töbeee hayır tabikide .d 62. Hiç aşık oldun mu? Evet oldum 63. İlk öpüşmenin hikayesini anlatır mısın? Allam sana geliyorum .d 64. Şu an aç mısın? Hayırrrr 65. Tumblrdaki arkadaşlarını gerçek arkadaşlarından daha çok seviyor musun? Kullanmıyorumm 66. Facebook mu Twitter mı? Hiç biri kullanmıyorum 67. Twitter mı Tumblr mı? Yok ya bu bir şaka .d 68. Şu an televizyon izliyor musun ? Hayır Muzik dinliyorum 70. Bir şey için can atıyor musun? Nedir?Hayır olacak varsa zaten olur 71. Havlunun rengi ne? Beyaz Beyazz .d Utanmasa havluya isim koydunmu diyede soracak .dd 73. Oyuncak hayvanlarla uyuyor musun? Hayır 74. En sevdiğin hayvan? Hepsiiii 76. Çikolata mı Vanilya mı? Çikolatalı 80. Nefret ettiğin birinin adı? Kenan. 81. Sevdiğin birinin adı? Emine. 82. Şu an yüzüne yumruk atmak istediğin biri var mı?Evetttt sennnnn .d Yarım saat oldu abi ya nedir bu .d 83. Biriyle kavgalı mısın? Evet. 84. Bronzlaştın mı? Hayır 85. Evcil hayvanın var mı? Evet var 86. Hızlı yazıyor musun? Kendime göre evet 88. Geçmişten birini özledin mi? Hayır 89. Ateş başında bir partiye katıldın mı? Evet bir yaz tatilinde 90. Hiç birinin kalbini kırdın mı? Nasıl? Haketmiştirde kırmıştırım .d Onumu anlatayım şimdi .d 91. Şu an seni rahatsız eden bir şey var mı? Hayır yok 92. En son kimin önünde ağladın? Abimin 93. Çocukluğunda lakabın neydi? Annem Ay Kızım derdi 94. Wii oynar mısın? Hayır 95. Çin yemklerini seviyor musun? Hayır 96. Adını değişirir miydin? Hayır 97. Burcun ne? Boğa 98. Seni ne mutlu eder? Samimiyet. 99. En sevdiğin söz nedir? "Karadeniz'in Umudu Bitince, İnadı Başlar" .d 100. 1 milyona kadar sayabilir misin? Burdamı .d 101. Söylediğin en aptalca yalan nedir? Harika olmuş beğendim .d 102. Kapı kapalı mı uyursun açık mı? Açık 103. Yaz mı kış mı? Kış 104. Gece mi gündüz mü? Gece 105. En sevdiğin ay nedir? Ekim 106. Vejetaryen misin? Hayır 107. Bitter mi sütlü mü beyaz çikolata mı? Beyaz Çikolata 108. Bugün güzel bir gün mü? Senden nefret ediyorum senceeee .d 109. En sevdiğin dize nedir? Çukurr 110. Sana en yakın kitabı al,17.Sayfayı aç ve ilk satırda ne yazdığını söyle.Kapı çaldığında bu durumdaydım işte . Saate baktım 11.14 tü
Seninde Beni Tanımadığın Bir Gerçek Tanışmak Üzere @Muzik :d
Şanslıyım sanırım cvpladığım sorular gelmiş .ddSevgili Canım arkadasım @Muzik çok gec oldu ama sormak nasip ooldu kolay gelsin cAn kız pazara daha cok var seni seviyorum DD