Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süper kahraman olsanız, hangi karakteri tercih ederdiniz? Dilek Perisi
İkinci kez dünyaya gelseniz ve seçim şansınız olsa, nasıl bir hayat yaşamak isterdiniz? Hayatımdan memnunum. Ama daha sessiz bir şehirde yaşamak isterdim.
Sizin için hayatı anlamlı kılan şeyler neler? Ailem ve Değerlerimiz
Dünya üzerinde istediğiniz her türlü değişikliği yapabilecek güçte olsanız, sihirli değneğinizi dokunduracağınız 3 şey ne olurdu? Açlık,Savaş,Fakirlik
Elinizde bir şansınız olsa ve size yaşayan ya da yaşamış istisnasız herkesle tanışabilme fırsatı verilse, tanımak istediğiniz kişi kim olurdu? Kahraman Tazeoğlu
Büyük piyango size vurdu diyelim. Böyle bir durumda yapmak isteyeceğiniz ilk 5 şey? Bunu hiç düşünmedim
Bütün koşullar uygun olsa ve size bir iş kurma fırsatı verilse, nasıl bir şirketin patronu olurdunuz? Kesin bir okul olurdu
Yeteneklerinizi başka birininkiyle değiştirme fırsatınız olsa, şu anda yaşayan ya da bir zamanlar yaşamış olan hangi ismin yeteneklerine sahip olmak isterdiniz? Hm yok gibi bulamadım
Çocukluğunuzda sizi en çok mutlu eden şeyler nelerdi? Bayram sabahları herkesin bir araya gelip gün boyu hep beraber olmamız
Yapmaktan hoşlandığınız ya da yapmak istediğiniz spor dalları? Yürüyüş yeterli oluyor
Hiç sıkılmadan dinlediğiniz şarkılar nelerdir? Senden Başka,Bana Ellerini Ver,Saçma Sapan,Gamzendeki Çukur,Al Gece Yarılarımı Bende.
En çok sevdiğiniz sanatçı veya müzik grubu hangisi? Zakkum,Oğuzhan Koç ve var bir kaç kişi daha
Sizi dünyanın en mutlu insanı yapabilecek şey ne olabilir? Sanırım saygı ve sevilmek
Şimdiye kadar aldığınız ve sizi en çok mutlu eden doğum günü hediyesi nedir? Bir çakıl taşı desem
En çok sevdiğiniz şehir ya da ülke neresi? Fransa,Karadeniz'in her yeri
Bütün gününüzü evde geçirecek olsanız, sizi mutlu edecek hangi 5 aktiviteyi yaparsınız? Temizlik Temizlik Temizlik Temizlik Temizlik Biraz titizim ve seviyorum.dd
Şimdiye kadar attığınız en gururlu zafer çığlığı hangi başarınıza ait? Çığlık atacak kadar büyük bir başarım olmamış şu an fark ettim
Gözlerinizin dolmasına neden olan en son olay neydi? Bir Şiir..
Şimdiye kadar kendinizi hiç dünyanın en mutlu insanıymış gibi hissettiniz mi? Tabiki.
Bir şansınız olsa geçmişinizdeki hangi hataları düzeltmek isterdiniz? Almış olduğum bir karar ve hayal kırıklığı yaşamam sadece bu olay olurdu.
17-18 yaşlarınıza geri dönseniz yine aynı hayatı mı yaşardınız yoksa bambaşka bir yolu mu seçmek isterdiniz? Yine aynı hayatı yaşardım.
Şu anda olduğunuz kişi olmanızda payı olduğunu düşündüğünüz kişiler sırasıyla kimlerdir? Annem,Abim,Ablam.