Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özlemek için Nazım var Mavi için Edip Rakı için Can Yücel Sevda için Ahmet Arif Bazen özledim diyemezsin, Nazım okuyorum dersin.“Nazım okuyorum,” sen Ne yapıyorsun?
Biri vardır ama yoktur. Biri hem sizindir, Hemde asla değil. Biri hem hissettikleriniz, Hem hissizliğinizdir, Hem içinizdeki kahkaha, Hem sessizliğinizdir… Farid Farjad
“Gelmiyor içimden hüzünlenmek bile
gelse de
öyle sürekli değil
bir caz müziği gibi gelip geçiyor hüzün
o kadar çabuk
o kadar kısa
işte o kadar…”
— Edip Cansever
“Ama biz dağınık kaldık. Sevgimizle, sevgisizliğimizle. Mutluluğumuzla, mutsuzluğumuzla. Özlemlerimizle, yitikliğimizle. Her neyse, her neyse…” — Edip Cansever
Yaşam belki Uzun bir caddedir, her gün filesiyle bir kadının geçtiği.. Yaşam belki Bir urgandır, bir adamın daldan kendini astığı.. Yaşam belki okuldan dönen bir çocuktur Yaşam belki, iki sevişme arası rehavetinde yakılan bir sigaradır Ya da birinin şaşkınca yoldan geçişi Şapkasını kaldırarak Başka bir yoldan geçene anlamsız gülümsemeyle “günaydın” diyen..