tşk ederim @Mito beğenmene sevindim
Moderatör tarafında düzenlendi:
tşk ederim @Mito beğenmene sevindim
Sunucumuzun ve Forumun değerli yöneticisi.. Tarçınlı kurabiye kardeşim sevgili Minikçe kardeşimin kendi yazdığı ve kendi sesinden "MİNİKÇE DÜŞLER" şiiri .. kendisini tebrik ediyorum ..duygularını çok güzel yansıtmış.
@Absnthe çok tşk ederim çokkk sen beğenince mutlu oluyorum.sağol@Minikçe 'm Cok Güzel Söylemişsin Agzina , Yüregine Saglik.. Yazdigin Şiirler Cok Anlam kazaniyor . Seni Anlamiyor Degilim COK BEGENDİM
Bilirsin ,
Tesirli Konuşmani Seviyorum
e bende Tesirli Konusurum
Yapımda emeği geçen sizlere yani @Minikçe mm ve @Lucius azizime çook teşekkürler harika olan sizlersiniz : ))@Kalbi-Sebila
@Kalbi-Sebila mm canım arkadaşım yüreğine kurban :* Harikasın
@Lucius güzel abicim yiye harikasın çok tşk ler
Değerli kardeşim Minikçe .. Hazarın kıyısında ne yetenekler varmış ikinizi de tebrik ediyorum.. forumun yükünü ikiniz çekiyorsunuz ..kolay gelsin@Kalbi-Sebila
Bi gün hazarın kıyısında oturup bi kahve içicez inanıyorum ben azizim : ))Değerli kardeşim Minikçe .. Hazarın kıyısında ne yetenekler varmış ikinizi de tebrik ediyorum.. forumun yükünü ikiniz çekiyorsunuz ..kolay gelsin
Hem çorni hem krasni ikra ya otpiravila izmir : ))Pajalusta krasiva divishka Hazar denizinin kokusu geldi senin sesinde bu arada benim Çörni ikra yı unutma )) hala göndermedin
Çok teşekkür ederim sevgili @Kalbi-Sebila )Hem çorni hem krasni ikra ya otpiravila izmir : ))
İnşBi gün hazarın kıyısında oturup bi kahve içicez inanıyorum ben azizim : ))
İnşAllah :*
Teşekkürler memur beyy : ))@Kalbi-Sebila yüreğine sağlık
@Kalbi-Sebila
Teşekkürler efendim : )))Gercekten Güzeldi @Kalbi-Sebila Yüregine Saglik... Şivenide duymuş Olduk. hoş Şiven var )))