- 27 Tem 2017
- 2,559
- 6,117
- 0
ana sayfa ve portal dakı reklama bısey demedınız garıpsedım
Değerli adminim size ayrıca minnettariz. Hoş görün lütfen haklısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Baron tşkler desteğin ve anasayfa daki reklam için Sağol ben şimdi gördüm.ana sayfa ve portal dakı reklama bısey demedınız garıpsedım
oda sana doğum gunu hedıyesı olsunBaron tşkler desteğin ve anasayfa daki reklam için Sağol ben şimdi gördüm.
@JudeL limm asıl ben çok teşekkür ederim @SehA m ve sen iyiki varsın herkese ayrı ayrı teşekkür ler @BaRoN uda unutmamak lazım reklam ve desteği için ayrı teşekkür ederimm.. eee yarın yayında görüşürüz çok konuştum dGerekli sayıya ulaşılmıştır. Paylaşımda bulunan tüm dostlara; emeği gecen Herkese ve özellikle MevsimFm founderimiz @Erzurumlu ma , tekrar bu fikri gündeme getiren ve herkesi foruma toplayan @SehA ma, tüm dj arkadaşlarımıza ve Yayıncımiz sevgili @Elifce mize çok teşekkür ederiz. 31 Ağustos cumartesi saat 22.30 da mevsimFm de görüşmek dileğiyle.