Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Srad Can Hoş geldin Cok tesekkur ederim Benden de senin için gelmiş olsun..
foruma üye olmamı rica eden değerli arkadaşım dostum zinet ve tüm mevsim.org'cu arkadaşlarıma gelsin...Adam gibi adam'dı ibrahim Erkal...Mekanı cennet olsun dadaşımın
Son 4 şarkı
tesekkurlerİlk istek benden gelsin DjeLif Canım MevsimFm&Sohbetforumlari ailesine kısaca emeği gecen herkese ve özellikle sana gelsin Tesekkurler
tesekkur ederım canımElif cim keyifli yayınlar. Sadece bana gelsin. Teşekkür ederim emeği sağlık simdi den.
SEN..Gönlümün Çorak Topraklarına Düşen YAĞMUR.. ikimize gelsin. Çok teşekkur ederim.(iyki varsın)beni boyLe bir kaRa sevdaya duSuren gonuL guneSim eLifime gelsin.
Değerli Arkadaşlar çok güzel seçimler gerçekten.Yüreğinize sağlık. Çok Teşekkürler..
judeL İNSALLAH CANIM .Desteğin ve katkılarından dolayı tesekkur ederım :* Burayı cok kullanmayı bılmıyorum . Ama sarkılar ve mesajlar hazır. TOP20 Nostaljide görüsmek uzere.))
Özlemiştik Canım bence de @Elifce mizin sunumuyla o şarkıları tekrar yaşatacak bize ben de sabırsızlıkla bekliyorum :*Gerekli sayıya ulaşılmıştır. Paylaşımda bulunan tüm dostlara; emeği gecen Herkese ve özellikle MevsimFm founderimiz @Erzurumlu ma , tekrar bu fikri gündeme getiren ve herkesi foruma toplayan @SehA ma , tüm dj arkadaşlarımıza ve Yayıncımiz sevgili @Elifce mize çok teşekkür ederiz. 31 Ağustos cumartesi saat 22.30 da mevsimFm de görüşmek dileğiyle.