Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
Dimi davşanlı pijamamla bile yerim öyle daha tatlış olurumYersin d
Sade eşin varken yada yalnızken yersin atletli olarak )))Dimi davşanlı pijamamla bile yerim öyle daha tatlış olurum
niye her dondurma reklamında deniz kenarı, bikinili kızlar, üstü çıplak erkekler teması var.ben evde beyaz atletimle dondurma yiyemez miyim ???
Sen geberirsin bu kıskançlıkla paranoya bu dikkat etSade eşin varken yada yalnızken yersin atletli olarak )))
Beyaz ve kırmızı kullanmıyore siyah ve yeşil tutkumdur : ))siyah atlat daha güzel gibi sanki
Paranoya maronoya yok sen istersen atletsiz ye beni ilgilendirmezSen geberirsin bu kıskançlıkla paranoya bu dikkat et
Çüşünüzz lütfen terbiyesizParanoya maronoya yok sen istersen atletsiz ye beni ilgilendirmez
Iki saattir atlet muhabbeti yapıyor terbiyesiz ben oldum ddÇüşünüzz lütfen terbiyesiz
De gett uyuzzIki saattir atlet muhabbeti yapıyor terbiyesiz ben oldum dd
Iç çamaşırsı muhabbetleri yapmayın burda dddDe gett uyuzz
Sanki üzerinde ne var bebeim diye sordukIç çamaşırsı muhabbetleri yapmayın burda ddd
Yahu tamam ben senle bidaha konuşmicam ne zaman konuşsam sinir olup cikiomSanki üzerinde ne var bebeim diye sorduk
Beter ol beterYahu tamam ben senle bidaha konuşmicam ne zaman konuşsam sinir olup cikiom
Senle baş edilmez kimle evleneceksen allah ona sabır versinBeter ol beter
Kurban ol bana emiSenle baş edilmez kimle evleneceksen allah ona sabır versin
Düşünmem lazımKurban ol bana emi
PekiiDüşünmem lazım
Hiç vicdan yok atletli amazon seni
Hiç vicdan yok atletli amazon seni