Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
Şimşeklere dikkat aman diim afet görmeyesin mazAllah : )))Genelde günlük güneşlik bazı bazı kapanıp şimşek çakıyor dünde gok gürulduyordu gece çıktım baktim havada yagmiyordu gece )
Buranin iklimi gerçekten değişik zaten her şimşek çaktığında yangın çıkacak diye korkuyozŞimşeklere dikkat aman diim afet görmeyesin mazAllah : )))
Allah korusunBuranin iklimi gerçekten değişik zaten her şimşek çaldığında yangın çıkacak diye korkuyoz
öyle bir yer olmadığını düşündüm bir an.hep çıkacaklar o pislerGitmeyi arkama bakmadan bi daha geri dönmemek üzre gitmeyi kimsenin bilmeyeceği bulamayacağı çoook uzak bi yerlere gitmeyi canımı yakamayacakları ufacık huzuru olan bi yerlere gitmeyi
Belki vardıröyle bir yer olmadığını düşündüm bir an.hep çıkacaklar o pisler
haklısın inbsanın olduğu yerde kötülük oluyor ama ben hep soyle bir hayal kurdum sevdiklerimle bir ada satın alsam oadada sadece ben ve sevdiklerim olsa mesala judel minikce ailleriniz amcam babam annem v.s yabancı kimse olmaz hep bizim olan bizden olanlar olsa dısardan k,mseyide o adaya sokmasak olabilirmi diger dostlarımızla bizden olanlarla mutlu mesut yaşasaköyle bir yer olmadığını düşündüm bir an.hep çıkacaklar o pisler
Cuma günü kardaşcagizima kavuscam ( keratinin küçüklüğünü biliyorum çok severim kardeşimi nede olsa aynı ciğeriz (
Aynen kardeşim benim en büyük sansimdir aslandır benim kardeşim . Normalde ikinci çocuk düşünmüyorlarmış annemgil ama mecbur kalınmış doğum yapması gerekiyormus annemin iyikide kardeşim var (ÇOK ŞANSLISIN
Yersin d lakin tek başınayken veyahut sade esin varken (niye her dondurma reklamında deniz kenarı, bikinili kızlar, üstü çıplak erkekler teması var.ben evde beyaz atletimle dondurma yiyemez miyim ???