Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
güzel dile güzel olsunRüyanın yorumuna göre bi sürü çocuğum olacakmis . Bence sıfır tane olucak ben zor evlenirim
Bu sadece benim fikrim ama herzaman olduğu gibi ve herzaman olacagi gibi sonunda rabbin dediği olur benimkisi sadece kendini bilen biri olarak fikir . Ne olur ne gider ama evlenirim ama evlenmem gene rabbin dilegiyle yazgisiylagüzel dile güzel olsun
Misafirlerimiz için aşağıdaki hazırlıkları yaptik. Bu kadar şeyi nasıl mideye indircem onu düşünüyorum
senide buyur ederdim ama mesafe çok fazla. A.selam teşekkürlerowww
Karpuz ile cevize göz diktim Afiyet olsun.Misafirlerine selamlar
severek gelir karpuz ve cevizleri yerdimsenide buyur ederdim ama mesafe çok fazla. A.selam teşekkürler
Migdeyi bos ver gözlerim kamasti kiii su thermostat nerden onu de bana bayildimmmMisafirlerimiz için aşağıdaki hazırlıkları yaptik. Bu kadar şeyi nasıl mideye indircem onu düşünüyorum
Termos arabian style bende cok seviyorum çok şıkMigdeyi bos ver gözlerim kamasti kiii su thermostat nerden onu de bana bayildimmm
[/QUOTE]ben cevizlere daldım @NeŞe&MaHŞer m [thermostat a
QUOTE="NeŞe&MaHŞer, post: 73566, member: 498"]Migdeyi bos ver gözlerim kamasti kiii su thermostat nerden onu de bana bayildimmm
Ha tam bulurum ki BenTermos arabian style bende cok seviyorum çok şık
allah kabul etsin balım benim[/QUOTE]Sifa olsun @Minikçe mmmm 10 dk sonra bende yerim biseyler
ne neeHmm...
Hmmmmm
Hmmmmmmmm