Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
kolaya kaçtın ama şükür bunadaYumurta ?
Bencede Sükürkolaya kaçtın ama şükür bunada
acıktım ya kendime menemen yapcam iftara birde kavurma yaptımmı off diyorum sanaBencede Sükür
TamM geliyorumacıktım ya kendime menemen yapcam iftara birde kavurma yaptımmı off diyorum sana
gel gel herzaman beklerimTamM geliyorum
kaçççççççççççççDün sahile gezmeye çıktım akşam komşu kadın da benle geldi oruç tutmuyodu elinde bi avuç erikle bana uzattı al sende dedim oruçum ben bu özür diledi yedi erikleri kürür kütür sahil kenarında bi tane kocaman dut ağacı var kadın başladı dalından dut yemee bi kaç tane toplayıp avucunda bana getirip uzattı ters ters baktım yüzüne napıyosun dedim oruçum kadın balık hafızalı resmen unuttum ya kusura bakma diyo delirtti beni manyak bugün ona gözükmeden sessizce gitmem lazım sahile yoksa yine bişiler yedirmeye çalışacak
Valla kaçıcam kadın delirtti bide erik yiyo yaa gözümün önünde manyakkaççççççççççççç
erik bide .erik canavarının yanındaValla kaçıcam kadın delirtti bide erik yiyo yaa gözümün önünde manyak
Aynen yaa bu bana yapılır mı kurban olduğum neyle sınıyo beni zaten geberiyom aç susuz şurdaerik bide .erik canavarının yanında
bende sütlaç istedim hep bugün nedenseAynen yaa bu bana yapılır mı kurban olduğum neyle sınıyo beni zaten geberiyom aç susuz şurda
Oyy kıyamaambende sütlaç istedim hep bugün nedense