Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
sende amazon kadınlarınin ruhu varAdamın birine çok pis irrite oluyorum sabr Leyla sabır diyorum ama yok illa gel dal diyo dalağını yırtıcam ohh olucak
Güzel tespit : ))sende amazon kadınlarınin ruhu var
ama çocukken heryer güzel ve güvenliKarabaglardaki eserkentte ki günlerimi ozluyom pırlanta gibi çocuklardı ilk kurşun liseliler iyikide okuldan atılıp oraya gittim o insanları tanıdım bi parka giderdik 7 kişi cola sohbet muhabbet kardeş gibiydik ufugundan uğuruna yavuzuna okanina kadar hepimiz kardeştik tertemiz çocuklardı. Onları özlüyorum he (
Çocuk değildik be lise sonduk zaten lise sonda atildim orya gittim ordaki öğretmenler sayesinde bugününe geldim mudur ve mudur yardımcısı eşlerdi pırlanta gibi insanlardı .ben okula gitmedim uzun süre var göstermişler ( bana baya telkinlerde bulundular anadolu kazanmışsın zeki cocuksin bilmem ne felan (ama çocukken heryer güzel ve güvenli
allah var gam yok.Elimi kana bulucam illa sabrım tükendi delirdim deliricem
ne o öyle atılmalar falan belalımısın senÇocuk değildik be lise sonduk zaten lise sonda atildim orya gittim ordaki öğretmenler sayesinde bugününe geldim mudur ve mudur yardımcısı eşlerdi pırlanta gibi insanlardı .ben okula gitmedim uzun süre var göstermişler ( bana baya telkinlerde bulundular anadolu kazanmışsın zeki cocuksin bilmem ne felan (
Ben kaldıramıyorum artık kurtulmak istiyorumallah var gam yok.
firtinaydim duruldum yoruldum ziyan oldum siz benim neler çektiğimi nerden bileceksinizne o öyle atılmalar falan belalımısın sen
dünyanın en şanslı insanları mağdur / haksızlığa uğrayn / zulüm gören insanlarıymış.Hayattan hep alacaklı olmak.Düşün bunu. Negüzel demi.SABIRBen kaldıramıyorum artık kurtulmak istiyorum
hadi bize onu söylefirtinaydim duruldum yoruldum ziyan oldum siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz
Bi gün senin kulağına söylerimhadi bize onu söyle
Sabır da nereye kadardünyanın en şanslı insanları mağdur / haksızlığa uğrayn / zulüm gören insanlarıymış.Hayattan hep alacaklı olmak.Düşün bunu. Negüzel demi.SABIR
emin ol sonu vardırSabır da nereye kadar
sebilamla ikimize söyleBi gün senin kulağına söylerim
İnancım yok umut ise çoktan öldü gömüldü bileemin ol sonu vardır
inan bana diğer tarafın işi daha zorİnancım yok umut ise çoktan öldü gömüldü bile