Ne düşünüyorsak yansıtalım ))
İsim radyoaktif bide durumunuz böyle bota benzettim. :d@Selin Peki neden bot ? Anlatsana biraz.
İsim radyoaktif bide durumunuz böyle bota benzettim. :d
Küçük görenlerin o küçük akıllarını alacaksın kii haddini bilsinler : )))Hayatta bi kıza karşı en büyük yanlışı seni sevdiğini duymadan yasantisini tanimadan bilmeden kendi profilinizdeki insan saymayin sevdiğini zannetmeyin belki kucuk görüyordur (
Yok suc bende ya kiz benle dalga gecti resmen ben buna fırsat vermemeliydim travma oldu bende ama başına bir kötülük gelirse kendindendir der kuranda mevla demekki bende hak ettim öyle bişey dalga geçme olduysada ben hakkimi helak ettim sonsuza kadar hesap gününde de gormemek şartıylaKüçük görenlerin o küçük akıllarını alacaksın kii haddini bilsinler : )))
Ahh ben olsaydım neler yapardım neler öleydim de kurtulaydım diye yalvarırdı : )))Yok suc bende ya kiz benle dalga gecti resmen ben buna fırsat vermemeliydim travma oldu bende ama başına bir kötülük gelirse kendindendir der kuranda mevla demekki bende hak ettim öyle bişey dalga geçme olduysada ben hakkimi helak ettim sonsuza kadar hesap gününde de gormemek şartıyla
Kötülüğün karşılığı misliyle kotuluktur . Ama af yolunu tutarsan bu takdir edilecek biseydir. Hem allah'ın seni affetmesini istemezmisin . Bu dediklerimin hepsi kuran kelamıdır. Hakketen akılda bisey tutamam zorluk çekerim ama kuran unutulmuyor. Ne kutsal bi kitapAhh ben olsaydım neler yapardım neler öleydim de kurtulaydım diye yalvarırdı : )))
Hak edene esirgemiceksin vercen odunu : ))Kötülüğün karşılığı misliyle kotuluktur . Ama af yolunu tutarsan bu takdir edilecek biseydir. Hem allah'ın seni affetmesini istemezmisin . Bu dediklerimin hepsi kuran kelamıdır. Hakketen akılda bisey tutamam zorluk çekerim ama kuran unutulmuyor. Ne kutsal bi kitap
Kendimle ilgili konularda böyleyim ama sevdiklerim konusunda başka o zaman veririm odunu gözlerimde normal olarak kan çanağı olur ozaman saldirganimdir ))Hak edene esirgemiceksin vercen odunu : ))
Anladım memur beey : ))Kendimle ilgili konularda böyleyim ama sevdiklerim konusunda başka o zaman veririm odunu gözlerimde normal olarak kan çanağı olur ozaman saldirganimdir ))
Bide çocukların acı çekmesine dayanamam benim felsefem öfkeden bilincimi kaybettiyim zamanlardada söylediğim tek soz masumlar acı çekmesin. (Anladım memur beey : ))