Şu anda ne düşünüyorsunuz ?

_onecikan-min.png.png

Ne düşünüyorsak yansıtalım :)))

Selin

New member
HanımZade
@Radioactive kullanıcısını çok merak ediyorum :d bot gibi bir kullanıcı adı neden seçmiş acaba.

JudeL

La Tahzen innaALLAH'e meane
HanımZade
Düşündüklerimi düşünmemem gerektiğini düşünüyorum.

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Sevmediğim insanlara sahte sevgi gösterisi yapmaktan da yalandan gülümsemektende hazz etmiyorum demin kadının viri sinir etti kovdum kalk s.... Git dedim :D

Fineas

Epik
Kullanıcı
Hayatta bi kıza karşı en büyük yanlışı seni sevdiğini duymadan yasantisini tanimadan bilmeden kendi profilinizdeki insan saymayin sevdiğini zannetmeyin belki kucuk görüyordur (:)

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Hayatta bi kıza karşı en büyük yanlışı seni sevdiğini duymadan yasantisini tanimadan bilmeden kendi profilinizdeki insan saymayin sevdiğini zannetmeyin belki kucuk görüyordur (:)
Küçük görenlerin o küçük akıllarını alacaksın kii haddini bilsinler : )))

Fineas

Epik
Kullanıcı
Biz kullugu kendimizi küçük gormekte mütevazi olmakta aciziyetimizi bilerek rabden korkmakta bulduk . Allah diledigini alçaltır diledigini yuceltir . ~

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Web sitesi
www.mevsim.org
Şu Siradalar Hayatima D E V A M etmekteyim.

Fineas

Epik
Kullanıcı
Küçük görenlerin o küçük akıllarını alacaksın kii haddini bilsinler : )))
Yok suc bende ya kiz benle dalga gecti resmen ben buna fırsat vermemeliydim travma oldu bende ama başına bir kötülük gelirse kendindendir der kuranda mevla demekki bende hak ettim öyle bişey dalga geçme olduysada ben hakkimi helak ettim sonsuza kadar hesap gününde de gormemek şartıyla :)

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Yok suc bende ya kiz benle dalga gecti resmen ben buna fırsat vermemeliydim travma oldu bende ama başına bir kötülük gelirse kendindendir der kuranda mevla demekki bende hak ettim öyle bişey dalga geçme olduysada ben hakkimi helak ettim sonsuza kadar hesap gününde de gormemek şartıyla :)
Ahh ben olsaydım neler yapardım neler öleydim de kurtulaydım diye yalvarırdı : )))

Fineas

Epik
Kullanıcı
Ahh ben olsaydım neler yapardım neler öleydim de kurtulaydım diye yalvarırdı : )))
Kötülüğün karşılığı misliyle kotuluktur . Ama af yolunu tutarsan bu takdir edilecek biseydir. Hem allah'ın seni affetmesini istemezmisin . Bu dediklerimin hepsi kuran kelamıdır. Hakketen akılda bisey tutamam zorluk çekerim ama kuran unutulmuyor. Ne kutsal bi kitap:)

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Kötülüğün karşılığı misliyle kotuluktur . Ama af yolunu tutarsan bu takdir edilecek biseydir. Hem allah'ın seni affetmesini istemezmisin . Bu dediklerimin hepsi kuran kelamıdır. Hakketen akılda bisey tutamam zorluk çekerim ama kuran unutulmuyor. Ne kutsal bi kitap:)
Hak edene esirgemiceksin vercen odunu : ))

Fineas

Epik
Kullanıcı
Hak edene esirgemiceksin vercen odunu : ))
Kendimle ilgili konularda böyleyim ama sevdiklerim konusunda başka o zaman veririm odunu gözlerimde normal olarak kan çanağı olur ozaman saldirganimdir :)))

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Kendimle ilgili konularda böyleyim ama sevdiklerim konusunda başka o zaman veririm odunu gözlerimde normal olarak kan çanağı olur ozaman saldirganimdir :)))
Anladım memur beey : ))

Fineas

Epik
Kullanıcı

Kalbi-Sebila

You can go your own way
HanımZade
Adamın birine çok pis irrite oluyorum sabr Leyla sabır diyorum ama yok illa gel dal diyo dalağını yırtıcam ohh olucak

Alt