yıllar onceydi bende belediye otbüsündeyim telefonum çaldı arayan şirketten bir arkadaş merve diye tabi efndim merve hanım buyrun dedim dedki ahmet bey yapıcağımız ödemelerin tablosunu ömer bey görmek istiyor sizin bilgisayrınızdan atıcamda şifresi nedir dedi bende şifreyi vermem gerekiren onları zaten atmıştık demeye çalıştım ama şu şeklde otobüs baya kalabalık ve ayaktayım oan boşluğuma geldi ve dedimki biz onu şey ettik dedim merve hanımda n ettk ahmet bey deyince ya hatırlamıyormusun şeyi şey ederken şey olduya dedim bütün otobüs oan yerlere yattı gülmekten aslında revize edip yolmıştık ya deyip düzelip otobüsteyim cok müsait değilim değip hemen kapattım sonra kendi halme bende güldüm ..
geçenlerde bir arkadaşımı havaalanına bırakmam gerekti.onu evden aldım.tam kontrol noktasında kabanımı çıkarmam gerektiğinde .(işte bunu hiç aklıma getirmemiştim )) üstümde pijamayla kalakaldım
kontrolden sonra kabanımı giyişim görülesiydi ama ::aboo:
Öfffff )))) O haline görmek vardı Minikçe mm ))))
komikti.hele turistlerin bakışı p
yıllar onceydi bende belediye otbüsündeyim telefonum çaldı arayan şirketten bir arkadaş merve diye tabi efndim merve hanım buyrun dedim dedki ahmet bey yapıcağımız ödemelerin tablosunu ömer bey görmek istiyor sizin bilgisayrınızdan atıcamda şifresi nedir dedi bende şifreyi vermem gerekiren onları zaten atmıştık demeye çalıştım ama şu şeklde otobüs baya kalabalık ve ayaktayım oan boşluğuma geldi ve dedimki biz onu şey ettik dedim merve hanımda n ettk ahmet bey deyince ya hatırlamıyormusun şeyi şey ederken şey olduya dedim bütün otobüs oan yerlere yattı gülmekten aslında revize edip yolmıştık ya deyip düzelip otobüsteyim cok müsait değilim değip hemen kapattım sonra kendi halme bende güldüm ..
sorma ya öle oldu ) yok b can otobüste itiş tepiş ayakta zor duruyorsun kafam gitmişbian yorgunuktan ))))Hayırdır? Merve hanımın sesini duyunca dilin mi dolaştı ))))
))))))))))))))))):clap2:
sorma ya öle oldu ) yok b can otobüste itiş tepiş ayakta zor duruyorsun kafam gitmişbian yorgunuktan ))))
inanmadınmı ana ama geycekten oyle... @AyLa
bekliyoruzBir Gun Kucugum Hic hatirlamiyorum O yuzden anlatamayacagim.d