Güncel..
Gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan bu sen misin sende çok değerlilerindensin cansın@Whois @Whois @Whois Bunu ilk ve son kez yazıcam iyi okuuu Sen varyaaa arkadaşların en güzeli en değerlilerinden birisin okadar üstüne geldim yinede oflamadın verdiğin cvplar senin dışına hiç çıkmadı neysen o oldun içten samimi iyiki arkadaşımsın bana katlandığın sabır gösterdiğin için çokkk teşekkür ederim tamam daha sormuyorum
Ama sor diyorsan 1000 sorum daha var
Şaka bir yana iyiki varsın ve hep kal tamammı
Bu ben değilim farkındamısın çok duygusal bi yazı oldu yeter tmm .d
Hayatım da kazık yemedim. Kazık yiyebileceğimi düşündüğüm insanlardan uzak durmayı seçtim. Tabi insan bilemez fakat sadece bana göre "Bu pek güven vermiyor" dediğim herkesten uzak durdum. Kazık yemedim çok şükür. Ha yesem ne yaparım. Hiç bir şey Herkes kendine yakışanı yapar. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek bana göre değil. Yoluma bakarım ^^Hayatinda yedigin en buyuk kazik ve sonucunda ne yaptin?
Kime aşık oldun deyince reis tanıdık değil haliyle şimdi öylece sorulunca anlatamam ben onu.."Güzel Sevdim" vesselam ^^
Neden evlenmedim hem yaş itibariyle erkendi hem de şartlar diyelim. Evlenmeyi de düşünmüyorum artık reis
Hayırlısı reis. Taht meselesi. Sallanmıyor ^^Olacak Olacak O Günlerde yakın Gönül bu FERMAN Dinlemez. İSyaennn :F
Sen de bitanesin sen zahmet edip o kadar sormuşsun cevaplamamak olur mu hiç..alışkanlık yapıyo artık soru cevaplamak@Whois süpersin ne güzel cvplar vermişsin özellikle bu cvbın ..
Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu.. Nereye gittiğine bağlı.. Senden uzakta herhangi bir yere mi ? Yoksa Nefes almayı bıraktığında gittiği yere mi ?... Sonuçta gitti demeyelim..Birin de ulaşabilirsin..Diğerinde ulaşamazsın.. Ağlamak ne kadar doğru bilmem de " Erkekler de ağlar".. ^^
Ben sana sayfa dolusu soru sorup hiç sıkılmadan cvplarını okuyabilirim ama işte benden soğudunu hissediyorum
Çokk teşekkürler zaman ayırdığın için bu kadar içten olduğun için ve en önemlisi sen sen olduğun için bitanesin unutma
Senin canın sağolsunBöyle deme ama 2sayfa soru atasım geliyor .d
cansınKorkma korkma bu kadar yeter .d
Kendisi hiç tablamıyor sanki : DEn sevdiğim nick Zinet SemS der diye bekledim günde 10 bin kez tablanmaz bı insan
Sen varya Cansın ve aynı duygular kesinlikleeeeeeGerçek hayatta @Absnthe ile kesin olarak tanışmak isterdim sonra @Muzik @aSk @JudeL @DiaveL ya bu tip sorulara çok fazla nick sayabilirim aslında ^^
Canımsın ^^Sen varya Cansın ve aynı duygular kesinlikleeeeee
Canıma Cansın sen iyiki varsınnnnnnnnCanımsın ^^
Sen de iyi ki varsın.Canıma Cansın sen iyiki varsınnnnnnnn