@Lucius azizim senin de okuyan gözlerine sağlık, çok teşekkür ederimhasretle yine harika ...kapaklık cevaplar.. ela nın soruları da çok güzeldi keyifle okudum ikinizinde yüreğine sağlık
'Yaşasın Özgürlük' demek adettendir. Benim için de çok keyifli bir süreçti. İlgine ve görüş günlerime geldiğin için ben teşekkür ederimSevgili @hasretle
Bügün ki muhakeme sonucunda tarafımızca gözaltı sürenin sona erdirilmesine ve beraatine karar verilmiştir.
Bizleri kırmayıp içtenlikle ve samimiyetle sorulara vermiş olduğun cevaplar için çok çok teşekkür ederiz.
Benim için çok eğlenceli ve keyifli bir süreçti. Dışavurumcu yanıma dokunup, depreştirip, dile gelmeme vesile olduğun için asıl ben teşekkür ederim. Mod'dan moda girdim, geçmişte ki bazı özel ve güzel anımlarıma dokundum sayenizde. Yoğun bir iş temposu arasında, nasıl da ihtiyacım varmış bunlara... Anımsamaların hoşluğu ile , gökyüzümüzün ve gönüllerimizin bir olduğunu hissetmek ve ötesi bunu bilmek harika bir şey... İyi ki varsın. Ben de emeğine teşekkür ediyorum can @Minikçe m... :*Sevgili @hasretle öyle emindimki soruları tüm içtenliğinle cevaplayacağını keşke bitmeseydi bir hafta uzatsaydık gözaltı süreni Sana ve sorularıyla gözaltını şenlendiren herkese teşekkür ederiz...