Forum MevsimTwıtter

elbisss

Kullanıcı
6 Eyl 2024
44
14
8
Türkiye
Bu sayfa benım forum mevsım twıtter sayfam normalde twıtter kullanan bırı degılım fakat forum ıcerısınde anlık yazacagım ve acacagım konular ıle ılgılı bılgılendırme akısını sundugum bır twıtter sayfam olacak boylelıkle sızlerle daha yakın tanısma fırsatım da olacak dıye dusunuyorum

Normalde Felsefe net de forum yonetıcısıyım fakat sıtede bazı aksaklıklar oldugu ıcın bu foruma gelmeyı ve burada paylasımları yapma kararı aldım ne kadar sure sızlerl bırlıkte olurum bılemem ama bıldıgım bır sey var bırlıkte hos sohbetler ve yazı dızılerı paylasmak oldugudur dıye dusunuyorum

Böyle.

Yakın zamanda fırsat bulabilirsem 3 proje konusu açmayı 1 tane de tasarım konusu işlemeyi düşünüyorum

Böyle 🥰

Hatta 4 proje konusu var diyebilirim 3 proje mega projeler olabilecek düzeyde diye düşünüyorum

Tüm projeleri aynı günde isleyebilmem çok zor çünkü 3 proje mega projeler kapsamında olduğu için tam güne yayılıyor

Sorun oluşturmak yada tasarlamak değil benim için çok zor olmuyor sorun bilgisayarımın çok ağır çalışıyor olması bazen hiç yazasim yada tasarlayasim gelmiyor

Araya bazı konularda açabilirim ben olsam beklemede kalırdım 🤪

Böyle 🙏

Yukarıda bahsettiğim 4 Projeyi isleyecegim bu konuda çalışmalar yapıyorum zaman buldukça işleyeceğim akabinde sırada bekleyen master 6x projesi devamında Raptor 2 projesi de sizlerle olacak

Çeşitli farklı konular farklı sunumlar da sizlerle birlikte olacak uzun zamandır zaman ayiramadim belki ama yakın zamanda yoğunluk burada olacak

Ben size kendimi bahsetmedim değil mi ???

Çok pardon gerçi kendimi bahsetmeyi yada benden bahsedilmesi çok hoşuma gitmiyor fakat son zamanlarda aldığım esnetilmis kararlar ile bu ana izin veriyorum beni tanıyanlar beni iyi bilir

Kısaca bahsetmek gerekirse

Çok çalışkan biriyim akabinde oldukça neşeli enerji dolu bir insanım kafaya birşey takmıyorum umrumda değil yani 🤪

İçerik üretmek akabinde içerik tasarlamak cok hoşuma gidiyor her konuda mutlaka bir fikrim oluyor sadece mobilya ve ev gereçleri konusunda çalışmalarım olmadığı için bu konuda nasılım bilemiyorum

Genelde dinleyen biriyim çok fazla söze katılmıyorum bana söz verildiğinde mutlaka birşeyler ifade eden biriyim fakat bana bağlı ortamı samimi bulmadigim da yine dinleyen biri oluyorum

2008 yılından bu yana bir çok sisteme bir çok projeye bir çok sunuma katkı sağlamaya çalıştım açtığım konular içerisinde hayata geçen konularım projelerim de oldu fakat ben hiç birine aldırış etmiyorum amacım daha fazla çalışmak daha fazla üretmek ve daha fazla hayata içerikler sunmak

Herhangi bir karşılık beklentim yok bana rabbim karşılıksız veriyor ise bende bunu dağıtmayı seviyorum zaten karşılıksız yapılan içerikler daha değerli ve anlamlı oluyor

Benle yazışmak isteyen yada iletişim kurmak isteyen herkese kapım açık sadece uygun gördüğüm süreçlere yanıt sunuyorum

İnsanlara asla yukardan bakmıyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum o an ne olmam gerekiyor ise onu sergiliyorum

İçerikler de amacım özgün olması akabinde düşünülebilir olması neyse çok fazla söze gerek yok

Elbisss renkli bir insan bu yüzden de çalışmaya devam diyelim

Böyle

Yakın zamanda bir kaç proje acacagımı ıfade ettım fakat zaman oluşturma konusunda sıkıntılar yasadım amacım proje acıp oldu bıttı ıstemıyorum benzersız olmalı ve pıyasada olmayan cınsten olmalı ıstıyorum akabınde aslına bakarsanız bırıkmıs 10 proje konusu var fakat gerek bılgısayarımın agır calısıyor olması gereksede zaman konusunda kı sıkıntılar bıraz sozlerım de esnemeler olusturabılıyor aslına bakarsanız zaman bulunca mutlaka bu surecı tamamlayacagımı dusunuyorum

Felsefe net de olusturdugum tum projeler sıstemler konu ve ıcerıkler zamanında nasıl sıze sunulduysa bundan sonra da bu sıtede felsefe net duzelesıye kadar sızlerle bırlıkte olacak dıye dusunuyorum

Aslına bakarsanız ben bugun bu sıteye geldım cunku bır kac konu acmayı dusunuyorum bakalım sabaha karsı bunu ne kadar yapabılecegım...

Sızler bu yazıları okurken ben konuları acmaya pardon yazmaya baslayayım...

Böyle

Bugün gece yarısı yorgun olmazsam yeni konular açmayı düşünüyorum eğer uyku sorunu olmazsa araya 1-2 proje eklerim diye düşünüyorum 3 gündür griple boğuşuyorum eskiye nazaran daha iyi sayılırım çok şükür bugün kendime zaman ayirican bir sinema iyi gelir diye düşünüyorum 🤪

Böyle

KSG 3 jpg

Aslına bakarsanız bugun Kader Ortaklığı ile brılıkte Kısısel Gelısım Akademısı ve 2 proje konusunu ıslemek ıstıyordum fakat dusundugumden de uzun bır yazı dızısı oldu ılerleyen sureclerde zaman bulunca sunumlamayı umut edıyorum Aklımızda kalsın dıye buraya not bırakmak ıstıyorum

Böyle.

Son düzenleme:
Genelde nasıl biriyim kendi açımdan baktığımda girişken ve sorumluluk almaktan kaçınmayan akabinde ise görev verildiğinde eksiksiz yerine getirmeye çalışan biriyim akabinde yenilikçi ve üretken biriyim akabinde içerik zenginleştirmeyi seviyorum akabinde sorunlara çözüm üretebilen biriyim kendi açımdan böyle

Bir başkasının bakış açısıyla bakıldığında ise farklı gözükebilirim kişiden kişiye değişebilir diye not eklemek istiyorum

Çarşamba yada Perşembe günü konular açmayı düşünüyorum proje konusu olabilir yada içerik konular olabilir tam karar veremedim

Belki cuma gecesine de sarkabilir yorgunluk ve zaman durumuma bağlı ama mutlaka sunum yapicam

Çalışmayı çok seviyorum özellikle yazı yazmak sayfalarca betimlemeler yapmak yada düşünce içerikleri üretmek çok hoşuma gidiyor

Eğer proje konusu açarsam ki açmayı yakın zamanda düşünüyorum benzersiz ve farklı içerik olacağının size garantisini sunuyorum yeni bir teknoloji devrimi diye düşünüyorum

Bolu Kartalkaya da ki hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor geride kalan acılı ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum Milletimizin başı sağolsun 🙏🥹❤️

Proje konusu mu acayım yoksa kişisel gelişim akademisi konusunu mu ısleyeyım dıye dusundum proje konusu ıcın daha genıs bır zamana ıhtıyacım oldugunu dusundugum ıcın kısesel gelısım akademısını ıslemeyı daha uygun gordum bugun bu konuyu ıslemeye bırazdan baslayacagım

Uzun bır konu ve genıs bır ıcerık sızlerı beklıyor olacak aslında sayfalarca yazabılırım fakat olabıldıgınce cok fazla derınlere gırmeden konuyu ısleyecegım ne kadar part acılır tahmın edemıyorum yazıların tamamen bıttıgını hıssettıgım zaman konuyu tamamlayacagım

Aslına bakarsanız sıze ulasım sagladıgım bılgısayar notebook yanı acılması bır dert yazması bır dert tasarım yapması bır dert belkı eskı fılan ama cok sukur ısımı goruyor elımde buda olmasaydı dıye dusundugumde hıc olmamasındansa agır calıssın en azından ısımızı goruyor olsun dıyelım

Sızler bu yazıyı okurken ben konuyu acıp yazmaya baslayayım bakalım neler sıze sunucam fakat oncesınde sunu ıfade etmek ıstıyorum uzucu bır facıya ulke olarak yasadık ne kadar soz soylesem kelımeler kıfayetsız kalır bu yuzden sunu tekrar ıfade etmek ıstıyorum Rabbım bır daha boyle acılar ulkemıze mılletımıze ve tum dunya ınsalarına yasatmasın ınsallah

Hayatını kaybeden vatandaslarımıza ALLAH tan rahmet dılerken gerıde kalan acılı aılelerıne sabırlar dılıyorum Yaralı olan vatandaslarımıza ıse buyuk gecmıs olsun dıleklerımı tekrar tekrar tum ıctenlıgımle ıletıyorum Mılletımızın Bası Sagolsun.

Konuyu acıp acmama konusunda cok tereddutte kaldım fakat söz verdıgım ıcın ısleme geregı hıssettım cunku sozlerıme sadık bırı olmaya ozen gosterıyorum eger soz vermemıs olsaydım ılerı bır tarıhe konuyu oteleyecektım

Proje konusuna gelınce onumde bırıkmıs 10 proje konusu var her bırı farklı ıcerıkler sunan calısmalar olacak daha genıs bır zamanım oldugunda mutlaka projelerı ısleyecegım yakın bır zaman 2-3 tanesını sunabılırım dıye dusunuyorum..

Asher

Böyle

Forumun yenı dızaynı hosuma gıttı emegı gecenlere Tesekkur Ederız...

Bugun bır karar aldım 1 yada 2 projeyı sunmak ıstıyorum bugun gec saatlere kadar calısacak olsam bıle umarım o kadar uzun surmez sızlere projeyı sunmak ıstıyorum bunu haber vermek ıstedım sızler forumda gezınırken ben calısmalara baslamak ıstıyorum...Projelerı yavas yavas sunmak ıstıyorum cunku halı hazırda bekleyen 10 proje var bu projelerı unutmamak ıcın bellı aralıklarla zıhnımde tekrar yapmak durumunda kalıyorum kı bu benı yorabılıyor akabınde zıhnımde yenı projeler acmak ıcın bellek de bosaltma yapmak durumundayım neyse ben calısmaya baslayayım...

Böyle.

Yeni Açmak istediğim İNSAN konu başlığı altında bir yazı dizisi oluşturmak istiyorum

İnsan nedir insan denince akla ne geliyor insan zeki bir varlık mi insanın hataları ve doğruları neler gibi yalin konular ve zenginleştirilmiş içerikler ile dolu bir konu olacağıni düşünüyorum

Beni tanıyanlar beni iyi bilir sıradan sabit stabil cümlelerin dışında içerikler sunuyorum

Bu konu başlığı araya yeni icerikler girerse ileri tarihe otelenebilir diye not eklemek istiyorum fakat zamanı geldiğinde bunu hissettiğim an bu konuyu isleyecegim

Normalde söylemem fakat 9 proje konusu daha var içlerinden birini ifade edeyim YENİ NESİL BİLGİSAYAR Projesi sunumu olacak halen tasarim aşamasında her gün yeni bir parça ekliyorum düşünüyorum

Projeleri sundukca bellekte bosaltmalar yapıyorum ve zihnim rahatlıyor

Yeni nesil bilgisayar projesinin sırasını kestiremiyorum ilk sırada olabilir son sırada zamanı geldiğinde sunmayı umut ediyorum

Takipte kalın derim akabinde sunduğum her projeyi koşulsuz bir şekilde kullanılabilirsiniz herhangi bir telif hakkı istenmemektedir

Yenisini üretebilecek biri olduğum için çok fazla telifi umursamıyorum 🤪

Her projenin tasarım dosyaları bende mevcut yani tamamen orjinal dosyaları bende o yüzden ben tasarlayarak size sunuyorum

Asher

Böyle

2 gün aralıksız bir şekilde çalıştım kişisel gelişim akademisi ne 3 saat vilorin 2 projesine 5 saat zaman harcadım toplarsak 8 saat çalıştım

Bu bir vardiyalik çalışma oluyor aslında bunlar düşük zaman dilimleri rekorum tek başına 8.5 saat çalışma oldu bunu takip eden 8 -7-6 oldu fakat sıklıkla 5 ila 3 saat zaman dilimi kesin harcamam gerektiğinde harcıyorum standart olan zaman dilimi halinde diyebilirim

Aslında bugün yazmak yeni konu açmak çok istiyorum canım çok fazla bir şekilde yazmak istiyor fakat 1 hafta mola vericem sonuçta Real yasamimi da ve uyku sağlık durumunu da ihmal etmek istemiyorum

Her ne kadar yazmak istesem de karar aldığım da uygulayan biriyim 🙏

Böyle

Konuyu görüntüleyenler

Geri