Yukarıda bahsettiğim 4 Projeyi isleyecegim bu konuda çalışmalar yapıyorum zaman buldukça işleyeceğim akabinde sırada bekleyen master 6x projesi devamında Raptor 2 projesi de sizlerle olacak
Çeşitli farklı konular farklı sunumlar da sizlerle birlikte olacak uzun zamandır zaman ayiramadim belki ama yakın zamanda yoğunluk burada olacak
Ben size kendimi bahsetmedim değil mi ???
Çok pardon gerçi kendimi bahsetmeyi yada benden bahsedilmesi çok hoşuma gitmiyor fakat son zamanlarda aldığım esnetilmis kararlar ile bu ana izin veriyorum beni tanıyanlar beni iyi bilir
Kısaca bahsetmek gerekirse
Çok çalışkan biriyim akabinde oldukça neşeli enerji dolu bir insanım kafaya birşey takmıyorum umrumda değil yani
İçerik üretmek akabinde içerik tasarlamak cok hoşuma gidiyor her konuda mutlaka bir fikrim oluyor sadece mobilya ve ev gereçleri konusunda çalışmalarım olmadığı için bu konuda nasılım bilemiyorum
Genelde dinleyen biriyim çok fazla söze katılmıyorum bana söz verildiğinde mutlaka birşeyler ifade eden biriyim fakat bana bağlı ortamı samimi bulmadigim da yine dinleyen biri oluyorum
2008 yılından bu yana bir çok sisteme bir çok projeye bir çok sunuma katkı sağlamaya çalıştım açtığım konular içerisinde hayata geçen konularım projelerim de oldu fakat ben hiç birine aldırış etmiyorum amacım daha fazla çalışmak daha fazla üretmek ve daha fazla hayata içerikler sunmak
Herhangi bir karşılık beklentim yok bana rabbim karşılıksız veriyor ise bende bunu dağıtmayı seviyorum zaten karşılıksız yapılan içerikler daha değerli ve anlamlı oluyor
Benle yazışmak isteyen yada iletişim kurmak isteyen herkese kapım açık sadece uygun gördüğüm süreçlere yanıt sunuyorum
İnsanlara asla yukardan bakmıyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum o an ne olmam gerekiyor ise onu sergiliyorum
İçerikler de amacım özgün olması akabinde düşünülebilir olması neyse çok fazla söze gerek yok
Elbisss renkli bir insan bu yüzden de çalışmaya devam diyelim
Böyle