Forum MevsimTwıtter

elbisss

New member
Kullanıcı
Bu sayfa benım forum mevsım twıtter sayfam normalde twıtter kullanan bırı degılım fakat forum ıcerısınde anlık yazacagım ve acacagım konular ıle ılgılı bılgılendırme akısını sundugum bır twıtter sayfam olacak boylelıkle sızlerle daha yakın tanısma fırsatım da olacak dıye dusunuyorum

Normalde Felsefe net de forum yonetıcısıyım fakat sıtede bazı aksaklıklar oldugu ıcın bu foruma gelmeyı ve burada paylasımları yapma kararı aldım ne kadar sure sızlerl bırlıkte olurum bılemem ama bıldıgım bır sey var bırlıkte hos sohbetler ve yazı dızılerı paylasmak oldugudur dıye dusunuyorum

Böyle.

elbisss

New member
Kullanıcı
Bugun bır kac konu acmayı dusunuyorum bakalım ne kadar etken olacagım

elbisss

New member
Kullanıcı
Ismım

Fatıh Kırbıyık

Instagram hesabım

fatih_Kirbiyik_

Böyle

elbisss

New member
Kullanıcı
Yakın zamanda fırsat bulabilirsem 3 proje konusu açmayı 1 tane de tasarım konusu işlemeyi düşünüyorum

Böyle 🥰

elbisss

New member
Kullanıcı
Hatta 4 proje konusu var diyebilirim 3 proje mega projeler olabilecek düzeyde diye düşünüyorum

Tüm projeleri aynı günde isleyebilmem çok zor çünkü 3 proje mega projeler kapsamında olduğu için tam güne yayılıyor

Sorun oluşturmak yada tasarlamak değil benim için çok zor olmuyor sorun bilgisayarımın çok ağır çalışıyor olması bazen hiç yazasim yada tasarlayasim gelmiyor

Araya bazı konularda açabilirim ben olsam beklemede kalırdım 🤪

Böyle 🙏

elbisss

New member
Kullanıcı
Yukarıda bahsettiğim 4 Projeyi isleyecegim bu konuda çalışmalar yapıyorum zaman buldukça işleyeceğim akabinde sırada bekleyen master 6x projesi devamında Raptor 2 projesi de sizlerle olacak

Çeşitli farklı konular farklı sunumlar da sizlerle birlikte olacak uzun zamandır zaman ayiramadim belki ama yakın zamanda yoğunluk burada olacak

Ben size kendimi bahsetmedim değil mi ???

Çok pardon gerçi kendimi bahsetmeyi yada benden bahsedilmesi çok hoşuma gitmiyor fakat son zamanlarda aldığım esnetilmis kararlar ile bu ana izin veriyorum beni tanıyanlar beni iyi bilir

Kısaca bahsetmek gerekirse

Çok çalışkan biriyim akabinde oldukça neşeli enerji dolu bir insanım kafaya birşey takmıyorum umrumda değil yani 🤪

İçerik üretmek akabinde içerik tasarlamak cok hoşuma gidiyor her konuda mutlaka bir fikrim oluyor sadece mobilya ve ev gereçleri konusunda çalışmalarım olmadığı için bu konuda nasılım bilemiyorum

Genelde dinleyen biriyim çok fazla söze katılmıyorum bana söz verildiğinde mutlaka birşeyler ifade eden biriyim fakat bana bağlı ortamı samimi bulmadigim da yine dinleyen biri oluyorum

2008 yılından bu yana bir çok sisteme bir çok projeye bir çok sunuma katkı sağlamaya çalıştım açtığım konular içerisinde hayata geçen konularım projelerim de oldu fakat ben hiç birine aldırış etmiyorum amacım daha fazla çalışmak daha fazla üretmek ve daha fazla hayata içerikler sunmak

Herhangi bir karşılık beklentim yok bana rabbim karşılıksız veriyor ise bende bunu dağıtmayı seviyorum zaten karşılıksız yapılan içerikler daha değerli ve anlamlı oluyor

Benle yazışmak isteyen yada iletişim kurmak isteyen herkese kapım açık sadece uygun gördüğüm süreçlere yanıt sunuyorum

İnsanlara asla yukardan bakmıyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum o an ne olmam gerekiyor ise onu sergiliyorum

İçerikler de amacım özgün olması akabinde düşünülebilir olması neyse çok fazla söze gerek yok

Elbisss renkli bir insan bu yüzden de çalışmaya devam diyelim

Böyle

Alt