SİZCE Fakir erkekler neden tercih edilmiyor
Himm. İnanin bana ( belki bunu söylemek cok ayip ) nadir cok imkani olan bir erkek olarak soyluyorum ; maddiyat için gelen hanim mutluluk getirmiyor. :=) sadece sizden ve zamanınızdan alip gidiyor. :=)herşeye rağmen para şart diyorumm
ama parasız olmazkiHimm. İnanin bana ( belki bunu söylemek cok ayip ) nadir cok imkani olan bir erkek olarak soyluyorum ; maddiyat için gelen hanim mutluluk getirmiyor. :=) sadece sizden ve zamanınızdan alip gidiyor. :=)
Bir milyon dolara mutluluk verecek bir hanim varmi?ama parasız olmazki
Fakir bir erkegi kalbi guzel oldugu icin sevebilir kadin ama bir yere kadar çnkü kadin istediklerini elde edemeyince istediği sevdigi bir elbiseyi ayakkabiyi vb. alamadigi zaman sevgi boyut değiştiriyor. Parayla saadet olmaz lqfi tamamiyoe fiyasko.. kim demis saadet olmaz ? biryerden 10.000 tl kazandiginizi dusunun mutlu olmazmiydiniz ? ben olmam diyen yoktur herhalde? ya da olmam diyen muhalefet yapmak icin soyler kadinlar maddiyata onem veriyor aaçıkc soylebilirim bende onem veriyorum 7 nisan yani 2 ay once dogum gunumde bana kia Sportage 2018 model araba hediye edildi erkek arkadasim tarafindan 1 aydie kullaniyorum ve cokda saadet doluyum mutluyum. arabamla istedigim yere gidiyor geziyorum nasil mutlu olmam ki? tabii birde kalp meselesi varvar. durumu cok iyi olan ama kalbi kotu olan bir erkek olur boylesiylede yaşanmaz o ayri.. ama hem iyi kalpli hem de durumu iyi bir erkek olunca tadindan yenmezz haliyle
beyaz renk teşekkür ederimmGüle güle kullan ne renk bilemedim