Haklısın olanlarınkinide gördük konuşturma beni .dolan var olmayan var dimi D
]
Son düzenleme:
Haklısın olanlarınkinide gördük konuşturma beni .dolan var olmayan var dimi D
Ozaman bu dolu dolu DUBLAJ sus batıyorsun .dabi dublaj o dublaj ya D
Kısa sürdü ama ,evet teşekkürler çok şanslıyım..mükemmel bir ortam. tam aradığım yer, şehrin gürültüsünden,pisliğinden, ikiyüzlülüğünden, birbirini aldatan insanlarından çok uzak ve doğayla baş başa. çok şanslı olmalısınız.
teşekkürler.
:*
burası çok geniş bir nehir galiba. manzara da gerçekten çok güzel. teşekkür ederim paylaştığınız için.Ekli dosyayı görüntüle 2842buda benden eksik kalmim) yasadigim guzel koy
Burasi kucuk bi baraj arkasida ormanla kapli guzel bi koy rica edrim)burası çok geniş bir nehir galiba. manzara da gerçekten çok güzel. teşekkür ederim paylaştığınız için.
Burasi kucuk bi baraj arkasida ormanla kapli guzel bi koy rica edrim)
Peki reklamlardan sonra resimler gelcekköylerde yaşayanları kıskanıyorum. ( başka fotolar da beklerim )
Rica ederim at cifligi var arkadasimin orda atlara bebek gibi bakiyorlar adadakilere bende sahit oldum ama herkez ayni degildir. Guzel yorum icin tskbana kışı bir atımlık daha özlettirdiniz hanımefendi. bulutların işgaline yenik bir gökyüzü görmeyeli çok oldu zira.
ve mesela şu yeşilin objektife böyle poz vermesi, şu suyun kendi manzarasını insana ikramı ve şu bankların buyurları insanı yeterince cezbediyor zaten. söz gelimi şu bankta, kazların bilinçsiz şahitliğinde çok güzel tanışılır ve çok güzel de ayrılınır. ama mevsimin kış olması zaten insanın insana daha sıcak ve sıkı bağlar kurması için çok yeterli bir sebep bana kalırsa. ve yine bana kalırsa soğuk havada kimse kimseden gitmemeli... tek başına üşümek hiç zevkli değil ki...
biraz garip bir yorum oldu ama belki canım bir şeyler karalamak istedi.
paylaşımınız için teşekkürler @Erzurumlu
Not: adalar vahşetinden sonra faytonlara karşıyız
Rica ederim at cifligi var arkadasimin orda atlara bebek gibi bakiyorlar adadakilere bende sahit oldum ama herkez ayni degildir. Guzel yorum icin tsk