.Su koko muhabbetini geceleri uste cekmeyin gozunuzu seveyim canim cekiyo
.Su koko muhabbetini geceleri uste cekmeyin gozunuzu seveyim canim cekiyo
Abla kizsana sunlara biraz ya
waLLa Ne diyeyim ki Tadini hic biLmem Tmm dur bi$e diyeyimm hepinize bi$eee dedim bi$eAbla kizsana sunlara biraz ya
En kisa zamanda yemeni tavsiye ederim ablawaLLa Ne diyeyim ki Tadini hic biLmem Tmm dur bi$e diyeyimm hepinize bi$eee dedim bi$e
in$ Tr ye qeLdiqimde mutLaka deniyecem DiaveL Karde$im bakaLIm Neymi$ Bu diLLerden du$meyen kokorecin tadinda ne varmi$ .En kisa zamanda yemeni tavsiye ederim abla
Gurbette misin abla senin$ Tr ye qeLdiqimde mutLaka deniyecem DiaveL Karde$im bakaLIm Neymi$ Bu diLLerden du$meyen kokorecin tadinda ne varmi$ .
MLesef qurbet abLam)Gurbette misin abla sen
Allah kolaylik versin ablamMLesef qurbet abLam)
ALLAH Razi oLsun abLam Tum qurbeciLerimizeAllah kolaylik versin ablam
ALLAH Razi oLsun abLam Tum qurbeciLerimize
AbLamm kismetse in$$$ qeLecem abLamm ve o kokorecten yiyeceqim@GuLum kışın gelirsen türkiyeye mutlaka kokoreç ye ablacım.ama kışın
Kisla ne alakasi var@GuLum kışın gelirsen türkiyeye mutlaka kokoreç ye ablacım.ama kışın
Kesin yine canin kokoRec istemi$tir senin DiaveL Karde$imKisla ne alakasi var
Eqe Sen Ne yaptin abLamm can evimden vurdun beniii $imdi nerden buLacam kunefeee ya ben $erbetLi tatLiLara dayanam amki heLeki Kadayifsa ) Amaa yinedee cok T$ker Du$unmem biLee quzeLL Karde$imm
Hic yemedim koko ama harbi merak ettim Tadini abLamm amma Kunefeyin Tadini cok iyi biLirimm vee $u an yiyemesemde qormekte aqZimi tatLandirdi abLammAfiyet oLsun abLacigim... kusurA bakmA canini cektirmek degiLdi... Ama Koko bize göre degiL...