Aşk Oyunu (Aşk Hakkında Güzel Sözler)

• Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi

Ahmet

New member
Kullanıcı
Seni sevmek demek öyle kolay söylenebilecek bir cümle değil; ağızdan çıkarsa bir kere bütün evrende depremler yaratacak kadar kuvvetli, önüne geçilmezse sevgiden ölecek kadar diri bir cümle. Bir kadına ne kadar aşık olabilirsin diye sorulduğunda, seni seviyorum diyecek kadar diyebiliyorsa kalın o kalpte. Gitmeyin bir yere, ömürlük gelin ki ömürlük sevebilsin sizi.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Koca bir şehrin hain çığlıkları gibiyim. Çığlık çığlığayım ama duyan yok. Bağırıyorum, yalvarıyorum ama duyan yok. Kahpe bir gecenin ortasında, kurt yalnızlığına terk edilmiş gibiyim. Sensizliğe terk edilmiş gibiyim. Vurmasaydın beni son sözlerinle, değmeseydi hiç gözlerin gözlerime.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Siyahın içerisinde kaybolan bir nokta beyazım. Kimsesiz büyüdüğüm evde hayallerinle kocaman bir aile yarattım ikimize dair. Seni bekliyor düşlerim, seni bekliyor gülüşlerim.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Ne Mecnun çeker halimi, ne Leyla anlar sana ne denli bir sevgi beslediğimi. Aşk ağlar, hasret of çeker sensizliğe.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Yıldızlar kadar uzak bir hasrettir sana sevgim ey güzel, seninle tekrar buluşacağım güne gebe kalmışım. Çareler tükenmiş hasretine, seni canımdan çok seviyorum ey yar.

Ahmet

New member
Kullanıcı
En çok da gül kurusu dudaklarının sıcaklığına kapıldım ben. Bir insanın dudaklarının sıcaklığı kaplar mı başka bir dudağı ya da yayılır mı dudaklardan kalbe kadar bu ısı? Yayıldı ve depremler oluyor içimin faylarından başlayan. Hareket ediyor levhalarım, düzlüğe dönüyor dağlarım taşlarım. Dökülüyor yapraklarım, tenimde yeni aşk tohumları boy gösteriyor. Sen kapat o gül kurusu dudaklarını, benden başka birinin kalbi depremler yaratmasın.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sukut eyledim kahrı var dediler,
Biraz söyledim zehri var dediler,
Sustum kahrından susuyor dediler,
Biraz konuştum zehrini kusuyor dediler.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Büyüne kapıldım sürükleniyorum Freni patlamış kamyon gibi Sen hayatıma girdiginden beri Gül bahçesinde koşar gibiyim O güzel gül için dikenine seve seve katlanır gibi..

Ahmet

New member
Kullanıcı
Seni bir saniye bile görsem bütün ömür mutlu olurum ama seni bir saniye bile göremesem bir ömür mutsuz olurum.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Ben güzel ruhuna aşık oldum senin. Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku. Çünkü sen ebedi ruh hastalığım olacaksın benim

Ahmet

New member
Kullanıcı
Hiçbir aşk sözü karşılayamaz sana dair hislerimi ve hiçbir şair benim kalbimdeki seni yansıtamaz mısralarına.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Uzun aşk yazıları konusunda sevgiliye uzun mesajlar bulabilirsiniz. Sevgiliye gönderebileceğiniz etkileyici uzun aşk mesajları ile onları mutlu edebilirsiniz.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Avuç içlerimin terlediğini hissettim önce, sonra hemen kulağımın yan tarafına denk gelen ense kısmımdan boynuma doğru damla damla terler yürüdü. Göz bebeklerim büyümüş, rengim solmuş, ellerim buz tutmuş. İlk önce ölüyorum sandım, sonra her seni gördüğümde anladım. Ben çoktan aşık olmuş, bu aşkın tohumlarını tomurcuğa dökmüşüm.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Beni benden iyi kim tanıyor deseler aynadaki yansımam derdim çünkü açmadım içimi senden başkasına hiç. Zamanla sanki hergün baktığım aynanın yerini sen aldın ve ben sana baktıkça kendimi gördüm. Ne zaman düşünsem seni, seni beni düşünürken buldum. Sen benim kadınım, sen canım baharım; değil mi ki seni sevmek ömür boyu, ben bu ömrü sensiz yaşarsam helaldir bana zindan kuyu.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sadece sev dedi gözlerin, bense aşka müebbet yedim. Cezaysa bu bana başımla beraber.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Adım attığım ilk yer sanki annemin evi değil de senin kalbinmiş gibi hissetmek… Ne tuhaf bir duygudur bu aşk dedikleri, sanki ilk dengemi seninle kuruyorum. Her an düşecekmiş gibi basıyorum da yere yürümeyi yeni yeni öğreniyorum. Sanki emeklemeyi yeni bırakmış bir çocuğum ayağa kalkıyorum. Denge tahtam da sensin, adım attığım yer de sen. Ne gariptir aşk dedikleri; ya düşersin kalkamazsın, ya düşersin daha kendini bilerek kalkarsın.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Yerle gök yarılsa ikiye yada gece gündüz bölünce orata yerinden sadece sen kalacakmışsın gibi geriye. Sensiz bir hayat düşünülemez sevgili. Kalbin atmaya devam etse etmese, sanki varlığın hep benimle. Sen nefesi tükenmeyecek gibi güçlü, hiç yaşlanmayacak gibi genç ve güzel.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşkın içinde mana aranmaz diyenlere gülerken, düştüğüm hal beni kendime getirdi. Aşka çok güzel düşülüyormuş sevgili, hatta insan kalkmak değil sürünmek istiyormuş. İnsan aşka düşünce anlıyormuş sadece dizlerin üstüne düşülmediğini, kalp üstü de çakılabiliyormuş insan kilometrelerce yüksekten.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Etkileyici aşk sözleri ile sevgilinizin aklını başından alabilir onları etkileyebilirsiniz. Etkileyici aşk mesajları sevdiğinize ona çok aşık olduğunuzu anlatmanın en iyi yöntemidir.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Seni sevmek demek öyle kolay söylenebilecek bir cümle değil; ağızdan çıkarsa bir kere bütün evrende depremler yaratacak kadar kuvvetli, önüne geçilmezse sevgiden ölecek kadar diri bir cümle. Bir kadına ne kadar aşık olabilirsin diye sorulduğunda, seni seviyorum diyecek kadar diyebiliyorsa kalın o kalpte. Gitmeyin bir yere, ömürlük gelin ki ömürlük sevebilsin sizi.

Alt