Aşk Oyunu (Aşk Hakkında Güzel Sözler)

• Konbuyu başlatan Muzik
  • Başlangıç tarihi

Ahmet

New member
Kullanıcı
Doktorlar keşke reçetelerine şöyle yazsalar: aç karna Cemal Süreya, tok karna Özdemir Asaf, uyumadan önce Attila İlhan.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Bana yabancı gelen bütün duyguların merkezinde seni bulmaktan yoruldum. Kimileri için metal yorgunluğu, aslında biraz da aşk yorgunluğudur. Çünkü kalp ritmi bozulduğunda, olan yaralanan kişiye olur.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sana ait olduğumda sana sahip olmuş olurum. Çünkü yüreğine yerleştiğim zaman beni oradan çıkaramazsın.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sana sarılmak için kollarımı değil yüreğimi kullanıyorum. Çünkü sarmaşıkların da bir kalbi vardır.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Karşındaki kişinin eksikliklerini görmezden geliyorsan iyi bir aşıksın. Eğer onun eksikliklerini kendin tamamlayabiliyorsan kusursuz bir insansın.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Kalp yetmezliğinden ölünür de, aşk yetmezliğinden ölünmez mi hiç? Mezarların bu kadar dolu olmasına şaşmamalı.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Mümkün olmayan her şeyin aşka bu kadar yakın olması acı bir tesadüf müdür? Yoksa aşk ve imkansızlık arasında bilmediğimiz bir ilişki mi var?

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşktan alacağın varsa yarınların yakasına yapışabilirsin. Geleceği zorlamazsan geçmişin içinde ölebilirsin.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşkın miladı sevdiğin kişinin gözlerinin gözlerine değmesiyle başlar. Önce tene değmeye çalışanlar miladı değil kıyameti yaşarlar.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Bir kadının gönlünü fethetmek istiyorsan önce ona teslim olman gerekir. Çünkü hiçbir kadın istila edilecek bir kale değildir.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Aşk; küçücük bir damlayla okyanuslar yaratan, küçücük bir tohumla ormanlar oluşturan, küçücük bir adımla özgürlük yaşatan mucizenin adıdır.

Ahmet

New member
Kullanıcı
İlk defa böylesine bir mutluluk yaşıyorum. İlk defa yeşerdi umutlarım böylesine. Ben gözlerine esir olmuş bir aşk savaşçısıyım. Ben aşkı anlatan, tozlu raflarda kalmış bir kitabım. Sen ise yaşanmamış, gizemli bir aşk hikayesi bende.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Cemre gibi düştün yüreğime, ısınsın yansın gönlüm sevginle. Çiğdem çiğdem yeşersin aşk tomurcukları bedenimizde, gözlerim gözlerinde. Nefesin ise nefesimde. Ne zaman seni anlatmak istesem tutuluyor dilim. Koca bir aşk bu, ellerini uzatsan belki de durur kalbim.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Gözlerin beni benden aldı. İçimde fırtınalar kopartan, aşk sandalını okyanusta deviren gözlerin. Baktıkça cennetin bir bahçesi zannettiğim, baktıkça seni daha çok sevdiğim gözlerin. Bir kurşun gibi vurur beni, gözlerime değdiği zaman gözlerin.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Bir Çok Kez Öldüm, Yeniden Hayata Döndüm.
Biten Filmi Başına Sardım Kendimi Orda Gördüm.
İzledim Oyun Bozanla Oyuna Dalmış Saf Ölümlüyü.
Söküp Atmak İstedim İçimden Üzüntüyü.
Ama Nerde….
Boşa Gider Her Hamlem, Sonu Olmayan Ahlem, Bir Dönüş Yok Madem
Hayal Sarsın Beni…

Ahmet

New member
Kullanıcı
Merhaba sigarayı ıslatarak içen kadın. Yüzündeki çizgilere bakılırsa bir vakitler çok acıya ev sahipliği yapmışsın. Ellerin titriyor zaman zaman, gözlerin donuk bakıyor. Sanki kanın çekilmiş gibi bir halin var, kimseyi görmüyorsun. Görmek için de bakmıyorsun belli. Beni farket diye ne yapmam gerektiğini henüz bilmiyorum ama şimdiden sana bir not bırakıyorum; bütün kırgınlıklarına rağmen çok güzelsin.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Sen, hayalini kurup, sonunda bulduğum o hayallerimdeki adam değilsin. Sen karşıma çıkıp, bana aşkı hayal ettiren ilk sevgilisin .

Ahmet

New member
Kullanıcı
Gördüğüm sadece bir çiçek değil belki de canı yanmış bir kadın, dikeniyle sevemiyorsan bırak dalında kalsın.

Ahmet

New member
Kullanıcı
Suya Baktığımda Eğer Tertemiz Yüreğin Yansıyorsa Gözlerime,
BEN SENDE TUTUKLU KALDIM;

Ahmet

New member
Kullanıcı
Hayallerimde yaşıyorum seni… Göremiyorum, duyamıyorum ama gözümü kapadığımda hayalin canlanıyor… Gülümsüyorsun hep hayalimde… Gözlerine dalıyorum o anda… Zaman dursun ve hep böyle bakayım istiyorum gözlerine… Sonra sarılmak istiyorum sana hiç bırakmamacasına, sarılmak ve kokunu doyasıya içime çekmek istiyorum… Seni ne çok özlemişim… Yıllardır bu özlem kavuruyor yüreğimi… Seni bulmak istiyorum ama bulduğumda unutmuş olmandan korkuyorum… Seni çok seviyorum.

Alt