Zor Olan Nedir??? ......... Boşluğu doldurun
Berbat bişeyÜzerinde baskı hissetmek ve bu baskının yorması ~
Zalime dur demek cihaddır kardeş yolumuz hüseyinin yolu . Haksıza haksızsın diceksin . Zorda olsa diceksin . Sen dersin bence zor demene sasirdimzalime dur demek
Cahilde olsa dinle hafife alma kardeş belki allah onu sana ilminden biseyler kapsın diye yollamıştırcahili muhatap almak
o buyutuyla demedim cqhillikten kqstimda hic birsey bilmeyen degil yanlis bildiginden donmeyenlerdi ama haklisin kardesim dkkqte aldim tavsiyeniCahilde olsa dinle hafife alma kardeş belki allah onu sana ilminden biseyler kapsın diye yollamıştır
ben haksiza haksi zaten diyorum ama bunu dem3k zordur herkes diyemez onu vurgulamak icin soyledim bana zor gwliyor demedim lampard aman yanlis anlasilma olmasinZalime dur demek cihaddır kardeş yolumuz hüseyinin yolu . Haksıza haksızsın diceksin . Zorda olsa diceksin . Sen dersin bence zor demene sasirdim
Seninki de ona göre yanlış herşeyin en iyisini biz bilemeyiz istişare önemli herkesin doğru bildiği biseyler vardır onu kapıp ondan faydalanmak önemli . Peygamber efendimiz bile istişare yapıp müslüman bi kişi hakkında cahilde olsa sui zanda bulunmamizi ogutlemis . Tartışmayla doğrusu bulunur önemli olan dinlemek .o buyutuyla demedim cqhillikten kqstimda hic birsey bilmeyen degil yanlis bildiginden donmeyenlerdi ama haklisin kardesim dkkqte aldim tavsiyeni
Tamam tamam (ben haksiza haksi zaten diyorum ama bunu dem3k zordur herkes diyemez onu vurgulamak icin soyledim bana zor gwliyor demedim lampard aman yanlis anlasilma olmasin
him dogru dersin o vakit ustadSeninki de ona göre yanlış herşeyin en iyisini biz bilemeyiz istişare önemli herkesin doğru bildiği biseyler vardır onu kapıp ondan faydalanmak önemli . Peygamber efendimiz bile istişare yapıp müslüman bi kişi hakkında cahilde olsa sui zanda bulunmamizi ogutlemis . Tartışmayla doğrusu bulunur önemli olan dinlemek .
seninle ayni fiiirdeyiz yani bu konularda beni az cok tqnidiysan haksizlik karsonda susmadigim icin pek sevilmedigmide bilirsinTamam tamam (
Estafurullah . Sade doğru bakış açısını sana söyledim müslüman kardesimsin.him dogru dersin o vakit ustad
est bende ayni pencereden baktigmiI ifade ettim kurbanimEstafurullah . Sade doğru bakış açısını sana söyledim müslüman kardesimsin.
bencede cok zor cankıracam diye istediğini söyleyememek
caresizlik yoktur atladığın bir nokta vardırBu Hayattaki EN ZOR ŞEY !!! CARELER'in CARESİZ KALDİGİ AN'dir.
Nice Örnekler verebiliriz.. Lakin Bunu Hala Çözemedim..
caresizlik yoktur atladığın bir nokta vardır