CcNarNia Kullanıcı Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 1,562 Tepkime puanı 2,340 Puanları 113 Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 + - #1 Evet Arkadaşlar, yemeksepeti.com da an itibariyle verdiğim siparişle 1. Lige oturmuş bulunmaktayım. Sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum.Hepimize hayırlı uğurlu olsun)))
Evet Arkadaşlar, yemeksepeti.com da an itibariyle verdiğim siparişle 1. Lige oturmuş bulunmaktayım. Sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum.Hepimize hayırlı uğurlu olsun)))
JudeL La Tahzen innaALLAH'e meane HanımZade Katılım 27 Tem 2017 Mesajlar 2,559 Tepkime puanı 6,117 Puanları 0 Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2020 #2 CcNarNia' Alıntı: Evet Arkadaşlar, yemeksepeti.com da an itibariyle verdiğim siparişle 1. Lige oturmuş bulunmaktayım. Sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum.Hepimize hayırlı uğurlu olsun))) Ekli dosyayı görüntüle 9950 Genişletmek için tıkla ... Narnimm yarasınnn :loll::loll:
CcNarNia' Alıntı: Evet Arkadaşlar, yemeksepeti.com da an itibariyle verdiğim siparişle 1. Lige oturmuş bulunmaktayım. Sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum.Hepimize hayırlı uğurlu olsun))) Ekli dosyayı görüntüle 9950 Genişletmek için tıkla ... Narnimm yarasınnn :loll::loll: