Yaşlandırma efektini uygulayan ünlü isimler sosyal medyayı salladı!
Son günlerde trend olan yaşlandırma uygulamasını ünlü isimler de kullandı. İşte sosyal medyayı sallayan yaşlandırma uygulamasının ünlüler üzerindeki etkileri..
Sosyal medyada hızla yayılan ve ünlülerin de katıldığı FaceApp uygulaması ile herkes ileri yıllarda nasıl görüneceğini öğreniyor ve takipçileriyle paylaşıyor.İşte sosyal medyada trend olan 'yaşlandırma' uygulamasıyla takipçilerini şaşırtan ünlü isimler...
191
Son günlerde trend olan yaşlandırma uygulamasını ünlü isimler de kullandı. İşte sosyal medyayı sallayan yaşlandırma uygulamasının ünlüler üzerindeki etkileri..
Sosyal medyada hızla yayılan ve ünlülerin de katıldığı FaceApp uygulaması ile herkes ileri yıllarda nasıl görüneceğini öğreniyor ve takipçileriyle paylaşıyor.İşte sosyal medyada trend olan 'yaşlandırma' uygulamasıyla takipçilerini şaşırtan ünlü isimler...
191
Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra.
192
192
Can Bonomo paylaşımı "Üç gün üst üste konser vermişizdir." diyerek yayınladı.
193
193
Murat Boz ise bir giyim firması için reklam yüzü olduğu fotoğrafa yaşlılık efektini uygulayarak paylaştı.
194
194
Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile olan düğün resmini "Ben senin evde kalmışlığını sevdim aşkım"yazarak yayınladı.
195
195
Oyuncu Engin Öztürk de akıma uyarak ''Bu kızlar hiç büyümüyor" notuyla paylaştı.
196
196
Oğuzhan Koç "Büyüyünce İlhan Şeşen olucam"diyerek fotoğrafını ti'ye aldı.
197
197
Defne Samyeli yaşlı halini"Yine bir sahne sonrası. Yaş kemale ereli çok olsa da hala iş yağıyor çok şükür) Allah vergisi sesim.. Ve tabii eskimeyen güzelliğim... Hadi bunca yıl sonra güzellik sırrımı sizlerle paylaşıyorum: Çubuk tarçın!!" şeklinde yorumlayarak paylaştı.
198
198
Cem Yılmaz akıma en fazla ayak uyduran ünlü isim oldu. Uygulamadan birkaç farklı fotoğraf paylaşan Cem Yılmaz gönderisini Face App tamam onu anladık ama “Yaşlılık” da markayım ! En iyi yaşlılıklar sayfamda diyerek yayınladı.
199
199
Cem Yılmaz Tarkan'ın yaşlandırılmış fotoğrafını ise "Tarkan yeni album Futu Futu ! Muzik marketlerde." diyerek paylaştı.
1910
1910
Özge Ulusoy
1911
1911
Kerimcan Durmaz