WhatsApp Artık Bir Mobil Uygulama Değil

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek

WhatsApp Artık Bir Mobil Uygulama Değil: Telefon Kapalıyken Bile Mesajlaşmaya İzin Veren Özellik Yayınlandı​

WhatsApp Web için yayımlanan yeni güncellemeyle beraber artık masaüstü uygulaması ve tarayıcıda WhatsApp kullanırken telefonunuzun internete bağlı olması gerekmeyecek.

Dünya üstünde 2 milyarın üzerinde kullanıcıya sahip olan en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 2016 senesinde WhatsApp Web’i de yayınlamıştı. WhatsApp’ı internet tarayıcınızdan kullanmanızı sağlamakta olan bu uygulamanın en büyük eksiğiyse sadece telefonunuz internete bağlı olduğunda kullanılabiliyor olmasıydı.

WhatsApp Web, telefonunuz çevrimdışıyken hiçbir şekilde kullanılamıyordu. Fakat WhatsApp Web’te bir süredir test edilen telefonunuz çevrimdışıyken de mesajlaşabilme özelliği en sonunda bugün yayınlandı. Yeni özellikle beraber WhatsApp Web, artık telefonunuz internete bağlı olmasa ve hatta açık olmasa bile kullanılabilecek.

Hem masaüstü hem tarayıcıda telefona bağlı olmadan kullanabileceksiniz:​

whatsapp web

WhatsApp Web için yayımlanan yeni güncellemeyle WhatsApp Web, telefonunuzdaki WhatsApp’tan farklı olmayacak. Artık tarayıcınızda web.Whatsapp.Com üzerinden veya WhatsApp Web Mac veya Windows uygulamaları üzerinden mesajlaşma yapabileceksiniz. Ancak WhatsApp Web'i numaralı telefondan bağımsız bir biçimde kullanabilmek için hala numaralı telefondan QR kod okutarak ilk giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım. Bu arada; WhatsApp Web, görüntülü ve sesli görüşme özelliklerine de sahip durumda.

-Alinti-
 
Üst
Alt