@Minikçe Teşekkür ederim. Emeğine Yüreğine sağlık. ^^Sevgili @Whois in şiiri düzelnenecek video haline getirilecek ama şu anki haliyle
tşk ler @Whois
Vocaroo | Voice message
hayır olmaz emeğine kırmayan yüreğine tşk ederiz esas@Minikçe Teşekkür ederim. Emeğine Yüreğine sağlık. ^^
Sesine nefesine sağlık @Minikçe mmmm çok güzel olmuş ki :$Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
Çok güzel oLmuŞ muniGimm NefeSinee DiLinee YüreGinee Sağlık..Lucius Sizinde Emeginize Sağlık Video için...Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
Minik kız sesine sağlık emeği gecenlerin emeğine sağlık..Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
Sesine NefeSine Sağlık ßeLLacim Güzel oLmuŞ..Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın..
Çok teşekkür ediyorum @Lucius yardımlarınız için ve şiirini dinleyip emeğine sağlık diyen bütün arkadaşlarıma umarım keyif alırsınızSevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın..
Emeğine sesine nefesine sağlık çok güzel yüreğe dokunan bi şiir... Ayla cim duygularının sesi olmuş esmira senin de yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın...
Minikçenin sesinden.. "seninle" şiiri...
Sevgili Bella nın kendi sesinden .. "HUZUR" aşağıda ki linke tıklayın..
Estağfurullah ben teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana canimsnSesine Emeğine sağlık BeLLa
İnanılmaz güzel ses, okuma tarzın mükemmel
Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim
Estağfurullah ben teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana canimsn