bilmem. şimdi bir şey desem belki yanlış olur belki. kim kimle özel bilmiyorum ((( :
rast gele söylüyoruz özel mözel yok )bilmem. şimdi bir şey desem belki yanlış olur belki. kim kimle özel bilmiyorum ((( :
Yiyebilcegini dusunuyosan sorun yok ablamKız ben ona Kıyamam
Başının etini yerim
Yiyebilcegini dusunuyosan sorun yok ablam
İdare et bunlar hep sarisinlikdan sultanım ☺@Nihan cım, sen yazımı ciddiye almışsın sanırım. Oysa ki bu sadece bir oyun
İdare et bunlar hep sarisinlikdan sultanım ☺
Peki ablamYa ablası, göz dağı veriyoruz şurda, karıştırma
Sarisinlarin en zekisi sensin galiba cigerim bu nasil bir tespitİdare et bunlar hep sarisinlikdan sultanım ☺
@Nihan benim için çok değerli ve çok özel bir arkadaş onun dostluğu benim için çok özel herzaman en yakınımdaki isimlerden biridir ne diyorlar siyasette kurmaylar evet nihanım benim en yakın kurmaylarımdan dostum canımdır.. ama tabi benimde aklımda biri var kimse bilemesede belki sadece o biliyordur biliyormudur yada kafam karıstı inş biliyordur diyim ozaman bilirse soyler cünkü
her oyunun senaryosu bir gerçeklikten ortaya çıkar her şakanın altında ufakta olsa bir gerçek yatar ))@Nihan cım, sen yazımı ciddiye almışsın sanırım. Oysa ki bu sadece bir oyun
her oyunun senaryosu bir gerçeklikten ortaya çıkar her şakanın altında ufakta olsa bir gerçek yatar ))
ama nihanla benimaramdaki bağın özeti şu benim başım ağrıor omasaj yapıyor güldürüyor geçiriyor onun yüzü düşüyor ben onu güldürmekten yerlere yatırıyorum kısacası biz iki dostuz ama benim aşık olduğum biri var bakalım forumda bunu bilen varmı ))
Sevgili @Ahmet , Arkadaşlığınızın detayları hakkında ki açıklamana amenna. Allah bozmasın, daha da iyi olun. (Tanıştığınızı bile bilmiyordum bu arada)
Ama bir forum oyununun arkasında, ille bir gerçek aramak ne kadar mantıklı, bilemedim.
Forum oyunun da üstte ki sendin, ve bende bir isim yazdım hepsi bu.
Neden @Nihan ? Ne bileyim ben.
Ay kendimi yazsaydım keşke daha kolay olurdu.
Hani güldürmek falan tmm da ne ara masaj yaptım sanaher oyunun senaryosu bir gerçeklikten ortaya çıkar her şakanın altında ufakta olsa bir gerçek yatar ))
ama nihanla benimaramdaki bağın özeti şu benim başım ağrıor omasaj yapıyor güldürüyor geçiriyor onun yüzü düşüyor ben onu güldürmekten yerlere yatırıyorum kısacası biz iki dostuz ama benim aşık olduğum biri var bakalım forumda bunu bilen varmı ))
masaj mecaz anlamdaydı orda birşeye vurgu yapmak için söylenmiştiHani güldürmek falan tmm da ne ara masaj yaptım sana