vermem )Senin ki O )
Ay nerdesin sen kız hemennn geliyorummm )Mardin usulü içli köfte yapardım Nihan sonra çorba bide salata 3 çeşit zaten içli köfte yemekten diğerlerine bakmazdik yemekten sonra çay yanında revani benim yaptığım tabisim .dd sonra meyve yerdik sonra bizimkiler uyur ben seni yollamazdim sabaha kadar müzik açıp dedikodu yapardık :$$ çekirdek citlerdik =( ne kadan güzel olurdu yaa ...
ısırgannnnnnnnnnnnnAy nerdesin sen kız hemennn geliyorummm )
@AyLa melemen istiyoruz ablacımAyLa hanim farzedelim Ustteki uye Bize gelsin bana menemen yapsin ikram etsin :=) az hamarat olsun demi:=))))
Becerebilir umarim iki yumurta kirmayi.@AyLa melemen istiyoruz ablacım
Becerebilir umarim iki yumurta kirmayi.
AyLa hanim farzedelim Ustteki uye Bize gelsin bana menemen yapsin ikram etsin :=) az hamarat olsun demi:=))))
@AyLa melemen istiyoruz ablacım
işte budur @Zulfikar abi gör görrÜstteki üye ben olsam, misafir ben oluyorum Zulfikar bey
Ama kendi olana kadar resmi ile idare edin
Ekli dosyayı görüntüle 1443
Miniğimiim istediğin mememen olsun bitanem
Afiyet olsun ))
Üstteki üye ben olsam, misafir ben oluyorum Zulfikar bey
Ama kendi olana kadar resmi ile idare edin
Miniğimiim istediğin mememen olsun bitanem
Afiyet olsun ))
konu konuluktan çıkmadan sana kahve ikram edeyim üstteki üyeRica ederim bitanecim
sizde gelinnnnnnnnnnnnnnnn @JudeL mm @Radioactive canım arkadaşım@Radioactive koş gel biz de gidelimmmm Çok güzel görünüyor Aylamm, Minikçem hepsini bitiremez
@Radioactive koş gel biz de gidelimmmm Çok güzel görünüyor Aylamm, Minikçem hepsini bitiremez
JudeL immmm
Sizlere de var elbette bitanem
Umarım bir gün böyle hep beraber bir sofrada bulunur yeriz
Ekli dosyayı görüntüle 1444