Kafasını kesip, cesediyle beraber yakicam. Küllerini de cimentoyla karıştırıp duvara sürücem. Delilde kalmaz.
Benim değil seninHaddi be
Gıcık şeyBenim değil senin
vicdansızlar )Cok damarima bastilar ben ben degilim )))
Kesinlikle kardesm zalımlar zalımvicdansızlar )
kafam duvar boyasımı olacak )Kafasını kesip, cesediyle beraber yakicam. Küllerini de cimentoyla karıştırıp duvara sürücem. Delilde kalmaz.
Yawww bu internette çok kârı kız dolanıyor diyorlar doğru mu (recep) dddddGıcık şey
Bak tekin değilim yazık olur sanaYawww bu internette çok kârı kız dolanıyor diyorlar doğru mu (recep) ddddd
Kardeş bizde öldüremeyiz burda latife yapılıyor yoksa kimse oldurmez ( eglenmene bak yaw( bitek kalbi sebiladan suphedeyim gerisi oldurmezbende yok ben insan öldüremem ben eger islamın emri yoksa cihad gibi kimseyi olduremem
Kardeş bizde öldüremeyiz burda latife yapılıyor yoksa kimse oldurmez ( eglenmene bak yaw( bitek kalbi sebiladan suphedeyim gerisi oldurmez
beceremeiyorum hemen ciddiye alıyorum herkes ölüm planı yapınca korktum napim ))))Kardeş bizde öldüremeyiz burda latife yapılıyor yoksa kimse oldurmez ( eglenmene bak yaw( bitek kalbi sebiladan suphedeyim gerisi oldurmez
Kalbi sebiladan kork sadecebeceremeiyorum hemen ciddiye alıyorum herkes ölüm planı yapınca korktum napim ))))
Seni var ya kör testereyke keserim baakKalbi sebiladan kork sadece
basbelası oKalbi sebiladan kork sadece
Goruyon demi testere diyo .yakında maskede takar testere 10 benimle bi oyuna varmısın dicek yakında (basbelası o
aynen benden önce seni kescek sende yahni yapıcakta beni bilmemGoruyon demi testere diyo .yakında maskede takar testere 10 benimle bi oyuna varmısın dicek yakında (
Benim külbastim güzel olur ddddd rahmetli kemal sunalı rahmetle anıyorum. Büyük usta küfürsüz güldüren adam mekanı cennet olsun.aynen benden önce seni kescek sende yahni yapıcakta beni bilmem