Şimdi size bi çocukluk anımı anlatıyorum bigün mahallede saklambaç oynuyoruz kuzenle ben koştuk bahçeye girdik bahçede saklandık mahallede arıyolar saklananları çoğu bulunmuş kuzenle bizide nerdeyse bulacaklar dedim kuzen atla duvara yan bahçeye geçelim duvarda birazcık yüksek neyse ben ilk tırmandım bahçe duvarına atladım yan tarafa kuzen çıktı duvara ama atlamıyo korkuyo dedim atla kız tutcam ben seni actım kollarımıda ama ben minyon tipli olduğum için barnak kadar ufacık bi kızım kuzenin boy uzun deve gibi maşAllah ama tırsak neyse ikna ettim ben bunu atla korkma ben atladıysam sende atlarsın hadi actım kollarımı atla bu tam atlayacak ben tırstım dedim bu üzerime düşerse beni buldozer gibi ezer yere yapıştırır çekildim hemen kenara kız atladı yapıştı yere şimdi kalkıp aglıyo dizleride yara bere içinde hani tutacaktın beni diyo dedim kızım ben seni tuta bilirmiydim bi sana bak bi bana bak (sonuç gün sonunda halamdan sağlam dayak yedim )
Ben şu an bitarafı kırık sakat ola bilirdim ama : )))yazık olmuş. belki hala size karşı güven travması yaşıyordur